Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Micul Lins

Zoom Micul Lins

Una dintre sclavele sexuale procurate de Jeffrey Epstein pentru Prințul Andrew susține că prințului îi plăcea să-i lingă picioarele. Urmează să mai aflăm că prințului îi place să fie scărpinat pe burtă și între urechi, aduce bețe aruncate și fură mîncare de pe masă pe furiș.

Mai mulți americani au primit semințe chinezești misterioase, prin poștă, cu instrucțiuni clare să le planteze. Ce se poate întîmpla? În cel mai bun caz, Statele Unite ale Americii o să se umple de vrejuri uriașe de fasole care duc spre regatul secret al uriașului chinez din nori. În cel mai rău caz, sînt semințe de liliac și sîntem pierduți cu toții.

Un hotel din Statele Unite a fost somat să dea jos steagul Norvegiei pentru că oamenii îl tot confundau cu steagul confederat. Așa pățesc și majoritatea instituțiilor din Ciad, sînt somate să nu mai afișeze steagul României.

Cîinii dresați au o eficiență de 94% în a mirosi infecția cu COVID-19 la un pacient. Marea problemă e că, dacă pacientul are o felie de parizer în buzunar, șansele de alarmă falsă cresc la 150%.

Compania aeriană Emirates oferă 1.700 de dolari ajutor de înmormîntare oricui se infectează cu coronavirusul în timpul călătoriei și moare. Pare o combinație foarte bună, sigur o să se găsească cîțiva întreprinzători români care or să-și însceneze propria moarte de cîteva ori ca să încaseze niște bănuți.

Mai mulți babuini înarmați cu cuțite și drujbe au fost văzuți într-un Safari Park din Marea Britanie. De ce trebuie neapărat să tragem concluzii nasoale? Poate-și construiau o căsuță în pădure.

Pentru că a avut un sfîrșit de săptămînă intens, Elon Musk a scris pe Twitter că zvonurile potrivit cărora are o relație amoroasă cu Bill Gates nu sînt adevărate și că piramidele au fost construite în mod evident de extratereștri. Sînt fix lucrurile pe care le-ar spune un extraterestru prins într-un corp uman care nu vrea să recunoască c-a pierdut controlul mașinăriei de carne.

Stella Immanuel, un medic pediatru din Texas și noul doctor preferat al lui Trump pentru că promovează tratamentul cu hidroxiclorochină, a declarat că multe probleme ginecologice ale femeilor apar din cauza sexului cu demoni, spirite și vrăjitoare în vis. Sîntem foarte curioși ce părere are Cristian Tudor Popescu despre asta. Poate sexul în vis cu demoni, spirite și vrăjitoare să deformeze centrul sexual de pe scoarță?

Un avion cu droguri din Australia nu a putut decola de la sol pentru că era prea plin cu droguri. Înainte să judecăm bietul avion, haideți mai întîi să ne urcăm puțin pe cîntar. Toți ne-am îngrășat în pandemia asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite