Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Migrația vocii de muncă

Zoom Migrația vocii de muncă

► Cezar Ouatu a câștigat preselecția națională pentru Eurovision și va reprezenta România în competiția de la Malmö. E pentru prima oară după mult timp când țara noastră trimite pe cineva în Europa fără ca judecătorii Curții Constituționale să decidă cine e acea persoană.

► Maghiarii au organizat duminică marșuri pentru autonomia Ținutului Secuiesc în mai multe orașe din Europa și Statele Unite. Probabil că inițial localnicii s-au speriat groaznic, crezând că ungurii revendică și o parte din teritoriul lor.

► Prim-vicepreședintele PDL Mihai Stănișoară a trecut la PNL. Probabil că, primindu-l în partid, Crin Antonescu a vrut să le transmită partenerilor din Schengen că migrația e un lucru frumos și că e bine să accepți alături de tine persoane care vin de prin alte părți.

► Autoritățile române au retras de pe piață lapte contaminat cu aflatoxină. Pe lângă lasagna contaminată cu carne de cal și tarta de la IKEA contaminată cu fecale, laptele ăla chiar nu pare scârbos. Probabil că vor apărea și acum niște experți în gastronomie care vor spune că, în Italia și Japonia, aflatoxina e considerată o delicatesă și că numai în anumite culturi este văzută ca un aliment tabu.

► Conferința filialei PSD Sector 1 ar fi trecut neobservată dacă Marian Vanghelie nu ar fi captat atenția auditoriului cu încă un discurs din care n-a înțeles nimeni nimic. ”Sunt complicat și vă rog să fiți toți complicați, dar să fim eficienți, că, dacă suntem complicați și nu suntem eficienți, degeaba suntem complicați”, le-a pus Vanghelie celor prezenți, arătând că, deși nu știe multe cuvinte, poate compensa pronunțând același cuvânt de mai multe ori.

Publicat în Cațavencii 10(88) 2013

1 comentariu

  1. #1

    O mică rectificare. Pe reprezentantul nostru îl cheamă de fapt Cezar Dezouatu. E clar asta pentru oricine îl ascultă 10 zecunde cât l-am suportat eu!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint