Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihaela Rădulescu (juratsic park): “Mi s-a luat. Nu-mi vine să mai fac sex o săptămînă. Mihai, ție îți place să dansezi sau să faci sex, că nu am înțeles? Pentru mine ești un blocaj total.”

Zoom Mihaela Rădulescu (juratsic park): “Mi s-a luat. Nu-mi vine să mai fac sex o săptămînă. Mihai, ție îți place să dansezi sau să faci sex, că nu am înțeles? Pentru mine ești un blocaj total.”

Gen Românii au sculament

Mihaela Rădulescu (juratsic park): “Mi s-a luat. Nu-mi vine să mai fac sex o săptămînă. Mihai, ție îți place să dansezi sau să faci sex, că nu am înțeles? Pentru mine ești un blocaj total.” (Românii au talent, 26 februarie)

Ai auzit, Felix? Ai scăpat, ești liber o săptămînă! Nu, nu trebuie să ne mulțumești, e cadoul nostru, al minunatului popor român, pentru tine! Așa că fugi la pescuit sau sări într-un vulcan, sau cucerește Polonia, sau fă orice altceva vă face pe voi, austriecii șturlubatici, să vă simțiți bine. Dar să te întorci într-o săptămînă, OK? Că eliberăm Krakenul din nou.

 

Gen Doamne, ocrotește-i pe români

Israela Vodovoz (mamaie de mumie): „Liviu se macină, chiar trăiește drama lui, drama noastră, drama României. E un tip foarte sensibil, care a luptat mereu pentru dreptate. El azi a plecat ca în orice zi, la prînz, la jogging în Cișmigiu. Stă circa patru ore. Sper din toată inima că nu s-a dus spre băutură.” (Un show păcătos, 25 februarie)

Ca să înțelegeți, Liviu e un băiat care s-a însurat cu o femeie de 1.500 de ori mai bătrînă decît el pentru bani, dar văzînd că baba tot nu vrea să moară, s-a apucat de băutură și acum o minte că pleacă la jogging ca să se facă rangă. Deci da, drama lui Liviu e fix și drama României.

 

Gen Fata cu părul deloc

Gianina Corondan (zurlie): “Părul meu este o rapsodie de vară… de George Topîrceanu.” (Cancan, 26 februarie)

Și asta e doar la suprafață. Vă dați seama ce e în interior?

 

Gen Zîna plăsticuță

Bianca Drăgușanu (artă plastică): “Nu am gene false la ora asta, deși mai folosesc, ca și extensiile. Nu mi-am scos coastele și dacă vreți o să fac o radiografie, ca să vă arăt că le am pe toate. La fund nu mi-am făcut nimic.” (Cancan, 25 februarie)

Tocmai aici e toată șmecheria în industria asta. Ca să-ți permiți gene false, extensii și toate coastele, nu trebuie să-ți faci nimic la fund. Trebuie să-i lași pe alții să facă tot.

 

Gen Jocurile voamei

Rita Mureșan (dizainăriță): “Gătesc mult. Mîncarea preferată o reprezintă… cartofii prăjiți. Eu mănînc cartofi prăjiți, asta e mîncarea mea preferată, însă gătesc foarte multe lucruri diversificate, ca să spun așa. Mănînc foarte multă iarbă. Chiar nu credeam. Asta mănînc: foarte multă iarbă. Și am eliminat carnea. Atunci cînd mi-e poftă de carne, o mănînc și după aceea vomit.” (Wowbiz, 29 februarie)

Nu am găsit nici un nutriționist prin preajmă cu care să vorbim despre cît de sănătos e cu adevărat acest regim alimentar revoluționar. În schimb, am vorbit cu un băiat care mănîncă sticle și cuie și ne-a zis că el nu și-ar risca sănătatea cu așa ceva.

 

Gen Cătălin Botezatu ne povestește din nou despre viața lui

Cătălin Botezatu (chiloțist de carieră): ”Săptămîna trecută am avut ultima noapte de amor. Am fost plecat în ultima perioadă, nu am vrut să o înșel. Pe 3 decembrie, anul acesta, voi face 50 de ani. După ce trec pragul ăsta vreau să fac multe lucruri frumoase. După 60 de ani aș vrea să mă retrag pe o insulă sau aș vrea să intru în diplomație și să devin ambasador într-o țară frumoasă.” (Wowbiz, 26 februarie)

Și, să fim serioși, Cătălin o merită cu prisosință. După ce face 60 de ani și reușește, în sfîrșit, să treacă pragul dulapului, nu există loc mai potrivit în care să devină ambasador decît Insulele Bermude.

1 comentariu

 1. #1

  5 femei si Catalin Botezatu . I see what you did there

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]