Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mii de români și-au spart ecranele ciocnind ouă de Paște prin apel video

Zoom Mii de români și-au spart ecranele ciocnind ouă de Paște prin apel video

Sărbători pascale triste pentru foarte mulți români care au vrut să ciocnească un ou cu prietenii sau familia, prin apel video pe telefon, dar în schimb, din exces de zel, au dat prea tare și și-au spart ecranele. „Eu cred că e vina ocultei mondiale, a lu’Iohannis și a antenelor 5G deghizate în brazi“, spune Eduard Carabulea, 53 de ani, care și-a spart ecranul de la Huawei în două locuri diferite. „După ce că ne-a răpit sfintele sărbători, nașterea Domnului, acuma vrea să ne ia și bucuria de a-i sparge oul roșu lu’ nășicu’, pentru prima oară în 15 ani! I-am dat să zacă. I-am dat din fundul grădinii. I-am dat cum le servește Halep. Și ce să vezi, nu numai că nu i-am spart oul, dar mi-am mai spart și ecranul la telefon. Păi, e corect?“

Prin drama lui Eduard au trecut alte cîteva mii de români care și-au ciobit display-urile, fiind obligați acum să citească dezinformări și conspirații printre cioburi și crăpături, dar și cîțiva temerari care și-au lipit lumînarea de camera de selfie, încercînd să dea lumină, și acum se uită cu mîinile în șolduri la bucata de plastic topit din fața lor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale