Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ministrul Cîmpeanu a întreținut relații penale cu o blondă din minister

Zoom Ministrul Cîmpeanu a întreținut relații penale cu o blondă din minister

Blonda e o pasiune a ministrului de care nu-l poate dezlipi nici incompetența și nici legea. Întreg ministerul o cunoaște ca pe un cal breaz, cu coama vopsită în acel galben platinat care-i scoate din minți pe miniștrii Educației din țările înapoiate. Ioana Lazăr e secretar general în ministerul condus de Cîmpeanu. A fost adusă pe post de Cîmpeanu imediat ce a fost numit ministru, în decembrie 2020, și instalată în biroul învecinat.

Absolventă a fabricii de diplome „Spiru Haret“ și a Academiei de Poliție, Ioana Lazăr n-are nici în clin, nici în mînecă cu învățămîntul, deși e descrisă ca profesoara de masaj a ministrului. Muritorii din minister, care au văzut-o în carne și oase, spun că nu se sfiește să-și arate carnea, mai ales cea de pe spate, pe care există un fluture tatuat cu aripile deschise. Bluzele decoltate, cu vedere la lepidopter, au fost purtate de-a lungul și de-a latul ministerului, întunecînd judecata inspectorilor bătrîni și stîrnind în oamenii de la pază același fior de care s-a îndrăgostit ministrul.

Cîmpeanu e vrăjit de competența acestei naiade coafate și de aceea o poartă cu el peste tot, chiar și la întîlnirile cu șeful statului, unde o prezintă drept „conducerea ministerului“. E drept, cu fluturele acoperit.

Ei bine, această relație profesională durează de ceva vreme. În 2020, cînd nu era încă senator PNL și ministrul Educației, ci doar deputat ALDE, rector la Agronomie și președinte al Consiliului Național al Rectorilor, Cîmpeanu s-a văzut nevoit să slujească dragostea cu ajutorul altei instituții. Așa că i-a pus la dispoziție blondei o mașină cu șofer din dotarea universității din subordine. Fapta s-a petrecut în secret, fără vreo urmă de legalitate, dar demonstrația de bărbăție și putere a fost făcută. Astfel, prin pînda permanentă a șoferului de Duster, Cîmpeanu era încredințat că talentele blondei nu se distribuie și altora, și că doar el, cu farmecul lui de rector-deputat, primește foloasele necuvenite. Atît doar că fapta e penală. O plîngere făcută la Parchetul General în luna mai îl pune pe Cîmpeanu în lumina abuzului în serviciu. Poliția anchetează acum ce are sula cu impostura, adică ce căuta mașina Agronomiei la dispoziția unei blonde care i-a căzut rectorului cu tronc.

Acum, după ce rectorul a ajuns ministru, Ioana Lazăr nu se mai dă cu mașina Facultății de Îmbunătățiri Funciare, fiindcă Sorin Cîmpeanu îi poate pune la dispoziție întreg parcul auto de la minister. Acum, fluturele tatuat zboară în limuzine mai fițoase decît Duster-ul primului amor.
Citeşte mai multe despre:

6 comentarii

 1. #1

  Acest slugarnic, care cu “sa trăiți” ne-a tarat copiii in pandemie, numai cu gândul la poziția lui de ministru. Groparul învățământului românesc mai are și amanta, ca de, se poarta, un exemplu pentru noile generații. Cum naiba ajung in funcțiile astea toate scursurile societății? Pana când se tot repeta coșmarul asta?

 2. #2

  Pana când toți mediocrii vor ocupa funcții de conducere și ne vor decide viitorul copiilor?
  Daca exista un dosar penal, Campeanu sa-și prezinte demisia!

 3. #3

  Asa, și, cui ii pasa?!
  (ii pasa degeaba, nu tine! …
  chiar dacă știm ca individul acesta ar trebui extirpat și aruncat către Tăriceanu sau către Ponta care l-au promovat )

 4. #4

  D-l ministru Sorin Câmpeanu este un om deosebit de inteligent şi competent în funcția pe care o ocupă în prezent. Trebuia ca voi să-i găsiți nişte vulnerabilități. O fi oare aşa !?…..

 5. #5

  Toate funcțiile ocupate(de ‘mnealui) s-au datorat politicului.A făcut ceva salturi și a crescut(în funcții) de la un mandat la altul ,de la o “sponsorizare ” la alta.Până la “căderea organului” se va fofila prin funcții (cred că își dorește europarlamentar in mandatul viitor și…atunci va avea nevoie de un “fluture,” ca șef de cabinet) Ce va face când va trece fluturele in omidă?! Orice încep are sfârșit! Păcat de învățământul românesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Minoritatea lui Onan

  27 iulie 2021

  LGBT nu mai e ce-a fost. Buchetul erotic al diversității de sex și de gen a ajuns o pădure tropicală în care exploratorii descoperă, fără odihnă, specii noi. LGBT e […]

 • Când au băgat ăștia și prostie în vaccin?

  27 iulie 2021

  Campania publicitară a Guvernului ne spune că vaccinul conține o sumedenie de lucruri. Realmente o sumedenie. Și toate, aproape toate sunt aspiraționale, pentru diverse segmente ale populației. Dar, pentru că […]

 • La vache qui rit

  27 iulie 2021

  Fîntînă cu găleata furată de-un calic la care se închinară-nsetații șapte veacuri, pe miriștea cu părul uscat de borangic, în țara unde parcă nu s-a-ntîmplat nimic, Istoria bolește și nimeni […]

 • Strigături oltenești cu ocazia celei de-a patra descălecări a pandemiei

  20 iulie 2021

  Biată Coană-a Europii stă cu ochii pe colac, suferă de boala popii, ține mila sub capac. Patimă neîntreruptă de COVID și de buget, vino, lady, prin conductă, că te-aștept la […]

 • România ignorantă

  20 iulie 2021

  Modești și neobosiți, acești copii își trăiesc succesul în tăcere. Din mințile lor izvorăște toată frumusețea care lipsește unei țări întregi. Pe medaliile lor, din care s-ar putea clădi un […]