Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ministrul Muncii a anunțat că dublează pensiile dacă Japonia se califică în optimi

Zoom Ministrul Muncii a anunțat că dublează pensiile dacă Japonia se califică în optimi

Vești bune pentru pensionarii din România. Ministrul Muncii a anunțat că toate pensiile se vor dubla de luna viitoare dacă Japonia se califică în optimi, Tunisia înscrie în al treilea meci din faza grupelor, iar în Anglia-Țara Galilor se dau mai mult de două goluri. „Soluții pentru mărirea pensiilor există. Important e să știi ce să faci cu bugetul pe care-l ai acum la dispoziție. Noi îl vom folosi cu cap, pentru ca pensiile dublate să ajungă la seniorii din toată țara“, a anunțat ministrul, precizând că, în partida Argentina-Polonia, merge pe 1 solist.

Pe de altă parte, ministrul Muncii le transmite pensionarilor că s-ar putea să aibă o surpriză neplăcută dacă Germania se încăpățânează să se califice în dauna Japoniei. „Nu zic în ce constă surpriza, dar să zicem că vor scădea considerabil încasările farmaciilor Catena“, a anunțat ministrul, cu un aer misterios. „Să sperăm, însă, că japonezii vor găsi drumul spre poartă, iar la englezi Harry Kane o să-și facă datoria, că ar fi de râsul curcilor să nu bage măcar două goluri în poarta galezilor.“

1 comentariu

  1. #1

    Voi trimite naționalei nipone un cadou din partea maica-mii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint