Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Minune de Crăciun: Trei păstori care urmăreau o stea căzătoare au găsit o cîrciumă nouă

Zoom Minune de Crăciun: Trei păstori care urmăreau o stea căzătoare au găsit o cîrciumă nouă

Coincidență sau minune divină? Trei păstori din comuna Betleem, județul Sălaj, spun că au avut parte de surpriza vieții lor după ce au văzut o lumină puternică pe cer, au auzit o voce care le spunea s-o urmeze și au descoperit o cîrciumă nou-nouță de care nici un consătean de-al lor nu știa. “Am văzut multe lucruri de cînd lucrez cu oi”, povestește Badea Ion, unul dintre păstori. “Am văzut miei născuți cu două capete, am văzut oi vorbitoare care te anunță cînd alți doi ciobani plănuiesc să te asasineze. Am văzut un cioban îndreptîndu-și aripa de la Maybach cu ranga, dar n-am mai văzut niciodată o stea căzătoare care să te ghideze spre un local cu băuturi alcoolice la prețuri accesibile. Vă spun, după ce-am băut două păhărele am adormit direct în ieslea animalelor și m-am trezit cu un bou suflînd pe mine.”

Potrivit oamenilor de știință, deși la prima vedere întîmplarea pare supranaturală, în realitate explicația este una extrem de simplă. “Steaua căzătoare nu e nimic altceva decît o bucată dintr-un satelit de comunicații care a luat foc la intrarea în atmosferă. Ce e cu adevărat remarcabil este că o comună cu 785 de oameni are 12 cîrciumi, 4 cazinouri și 8 biserici, dar n-are nici un spital.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale