Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Minunile sfîntului Canton

Zoom Minunile sfîntului Canton

Autoritățile elvețiene sînt în căutarea unei persoane necunoscute care a uitat niște lingouri de aur în valoare de 200.000 de dolari în tren. Cel mai probabil e vorba de cineva foarte sărac, altfel ce să caute cu doar 200.000 de dolari într-un tren din Elveția?

Potrivit autobiografiei unui fost consilier de la Casa Albă, Trump nu știa că Marea Britanie e putere nucleară, a zis c-ar fi mișto să invadeze Venezuela pentru că oricum face parte din Statele Unite ale Americii și îl hărțuia pe Kim Jong-un trimițîndu-i CD-uri cu Elton John – Rocketman. Sincer, cred c-ar trebui să începem să ne îngrijorăm doar în momentul în care Trump o să vrea să invadeze Marea Britanie pentru că oricum face parte din Statele Unite ale Americii, ca și Elton John.

Organizația Mondială a Sănătății spune că numărul infectaților cu COVID-19 a crescut duminică cu 183.000 de bucăți, cea mai mare creștere zilnică de pînă acum. Probabil, Marcel Pavel e foarte mîndru de el. N-a avut atîția follower-i în viața lui.

Douăzeci de soldați indieni au murit în urma unei bătăi cu soldații chinezi la graniță. Ce bine că India și China n-au arme nucleare! A, stai, au.

Un bărbat din Marea Britanie vrea să dea în judecată o femeie cunoscută pe Tinder pentru că i-a dat un virus cînd s-au sărutat. Mi se pare absolut normal. Următorul pas: hai să dăm în judecată toți oamenii care strănută în autobuz și să-i executăm sumar pe ăia care scuipă pe stradă.

O femeie din China s-a îmbogățit încasînd polițe de asigurare la zboruri întîrziate. Vă dați seama că, dacă ar fi existat asigurări la călătoriile cu trenul în România, n-ar exista suficienți bani în Univers ca să se plătească toate întîrzierile.

Un pacient din India a murit după ce familia i-a scos din priză aparatul care-l ținea în viață ca să bage în priză un ventilator. Ce boieri! Dacă se întîmpla la noi, sigur îl deconectau ca să pună la încărcat un telefon.

Un bărbat din Scoția a fost amendat după ce i s-a adresat unui bărbat din Irlanda cu apelativul „lepriconule”. Unde o să se ajungă cu corectitudinea asta politică? În ritmul ăsta n-o să mai avem voie să le zicem bețivi la vasluieni.

Vladimir Putin și-a montat un tunel de dezinfectare la intrarea în casă ca să se păzească de viruși. Se estimează că peste 50 de persoane au dispărut pînă acum în respectivul tunel, unele căzînd de la geamul tunelului aflat la parter.

Un bărbat din Austria a fost amendat cu 500 de euro după ce a flatulat puternic în fața unor polițiști. Că pîrțul le-a zburat pletele polițiștilor n-ar fi nimic, dar cică a speriat și un cal polițist care și acum aleargă dezgustat cu copita la bot.

1 comentariu

 1. #1

  Vasluienii ie PorumBoi, not betzivi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]