Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Minunile sfîntului Canton

Zoom Minunile sfîntului Canton

Autoritățile elvețiene sînt în căutarea unei persoane necunoscute care a uitat niște lingouri de aur în valoare de 200.000 de dolari în tren. Cel mai probabil e vorba de cineva foarte sărac, altfel ce să caute cu doar 200.000 de dolari într-un tren din Elveția?

Potrivit autobiografiei unui fost consilier de la Casa Albă, Trump nu știa că Marea Britanie e putere nucleară, a zis c-ar fi mișto să invadeze Venezuela pentru că oricum face parte din Statele Unite ale Americii și îl hărțuia pe Kim Jong-un trimițîndu-i CD-uri cu Elton John – Rocketman. Sincer, cred c-ar trebui să începem să ne îngrijorăm doar în momentul în care Trump o să vrea să invadeze Marea Britanie pentru că oricum face parte din Statele Unite ale Americii, ca și Elton John.

Organizația Mondială a Sănătății spune că numărul infectaților cu COVID-19 a crescut duminică cu 183.000 de bucăți, cea mai mare creștere zilnică de pînă acum. Probabil, Marcel Pavel e foarte mîndru de el. N-a avut atîția follower-i în viața lui.

Douăzeci de soldați indieni au murit în urma unei bătăi cu soldații chinezi la graniță. Ce bine că India și China n-au arme nucleare! A, stai, au.

Un bărbat din Marea Britanie vrea să dea în judecată o femeie cunoscută pe Tinder pentru că i-a dat un virus cînd s-au sărutat. Mi se pare absolut normal. Următorul pas: hai să dăm în judecată toți oamenii care strănută în autobuz și să-i executăm sumar pe ăia care scuipă pe stradă.

O femeie din China s-a îmbogățit încasînd polițe de asigurare la zboruri întîrziate. Vă dați seama că, dacă ar fi existat asigurări la călătoriile cu trenul în România, n-ar exista suficienți bani în Univers ca să se plătească toate întîrzierile.

Un pacient din India a murit după ce familia i-a scos din priză aparatul care-l ținea în viață ca să bage în priză un ventilator. Ce boieri! Dacă se întîmpla la noi, sigur îl deconectau ca să pună la încărcat un telefon.

Un bărbat din Scoția a fost amendat după ce i s-a adresat unui bărbat din Irlanda cu apelativul „lepriconule”. Unde o să se ajungă cu corectitudinea asta politică? În ritmul ăsta n-o să mai avem voie să le zicem bețivi la vasluieni.

Vladimir Putin și-a montat un tunel de dezinfectare la intrarea în casă ca să se păzească de viruși. Se estimează că peste 50 de persoane au dispărut pînă acum în respectivul tunel, unele căzînd de la geamul tunelului aflat la parter.

Un bărbat din Austria a fost amendat cu 500 de euro după ce a flatulat puternic în fața unor polițiști. Că pîrțul le-a zburat pletele polițiștilor n-ar fi nimic, dar cică a speriat și un cal polițist care și acum aleargă dezgustat cu copita la bot.

1 comentariu

 1. #1

  Vasluienii ie PorumBoi, not betzivi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

Ultimele articole