Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mitea și Tonciu, la ora marilor bilanțuri

Zoom Mitea și Tonciu, la ora marilor bilanțuri

Am trăit s-o vedem și p-asta: Andreea Tonciu, cel mai celebru nas din showbiz-ul românesc, se mărită cu Nicolae Mitea, un fotbalist ratat care ne-a devenit simpatic după următoarea declarație: “Mașina care mi-am luat-o eu, m-am consultat cu mine însăți” (ProMotor, 24 aprilie, 2010).

Despre planurile de viitor ale celor doi am aflat săptămîna trecută, de pe site-ul Cancan: “Mă pregătesc să fiu tătic, dar asta poate pe la anul sau peste doi ani, pentru că, din cîte am vorbit cu Andreea, vrem să facem nunta pe la anul, mai avem de așteptat puțin.” Pentru cei care au deschis tabloidele puțin mai tîrziu, e bine de știut că cei doi guguștiuci mondeni sînt împreună de vreo șase ani, iar relația lor este atît de palpitantă încît, dacă s-ar fi inventat camera care să poată filma în același timp și nasul lui Tonciu, și pe Mitea, sigur s-ar fi făcut un reality show cu ei. În fine, pentru că asta nu s-a întîmplat, sîntem datori, în primul rînd vouă, apoi posterității, să aducem un omagiu fabuloasei relații dintre fosta pupăză a lui Bahmu și fostul iubit al Ralucăi de la Bambi.

*August 2009. După ce își face încălzirea cu Cristi Pulhac și Cristian Daminuță, Tonciu trage la poarta dinamovistului Mitea: “Ne-am plăcut de cînd ne-am cunoscut. Practic, amîndoi am făcut primul pas", se confesa Mitea în Ring.

*Ianuarie 2010. Tonciu pozează în chiloți și vorbește: “Mi-era dor să pozez în lenjerie intimă. Sînt o fetiță cuminte, iar iubirea m-a schimbat”. Trei luni mai tîrziu apare un filmuleț în care dansează în curu’ gol, iar tabloidele zic c-o făcea pentru Honorius Prigoană. Mitea îi arde o palmă și-o părăsește, întrucît el e mai mult fotbalist decît dansator și nu știa coregrafia. “Noaptea îmi este greu fără Mitea, mă obișnuisem să dorm cu el.” Evident, ziua se obișnuise să facă sex cu alții.

* Septembrie 2010 îi găsește pe Tonciu și Mitea împreună, la un alt nivel al relației lor: “Sînt Scufița Roșie în pat, iar Mitea este lupul”. Întrucît Carmen Harra nu era în țară, spectatorii lui Măruță nu au putut afla și părerea lui Charles Perrault despre aceast fapt.

* În ianuarie 2011, aflăm de la Kanal D ce fel de mireasă vrea Tonciu să fie: “Vreau să aibă cît mai multe pietre rochia mea, pînă și pe chiloți o să am pietre, și pe față, pentru că vreau să fie așa, în stil indian. Vreau să fie foarte sexy rochia mea de mireasă”. Ca să știți cu ce-o să facă Măruță audiență la anul, cînd se-ntîmplă nunta.

* Februarie 2011. Tonciu dă cărțile pe față: “Aș face sex pînă aș muri, dar nu sînt nimfomană”. Nu precizează dacă ar face-o cu același bărbat și pe ce sumă, dar o lună mai tîrziu aflăm că Mitea și-a vîndut două perechi de ghete și două de apărători pentru 400 de lei. Apoi apar înCancan niște fotografii cu cei doi mîncînd ciorbă de fasole cu ceapă.

* După o deja banală despărțire la începutul lunii mai, urmează o declarație incendiară a Andreei: “Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea aproape în fiecare zi. Îmi place”.

* Pe repede înainte: la începutul lunii mai, Tonciu primește un inel de la Mitea, iar o lună mai tîrziu se despart din nou. În iunie aflăm că Mitea o mai altoia, iar la finalul lunii deja cei doi se împăcaseră după ce Niki semnase cu Petrolul: “Ne simțim bine unul lîngă altul. Și-a găsit echipa. Mi-am dat seama că el este băiatul care mă iubește și cu care mi-aș dori să îmi petrec restul vieții. Uite ce am și în genunchi. Am căzut pe covorul roșu. În patru labe am căzut!". Pînă la finalul anului, cei doi se mai despart doar de patru ori, dar luna noiembrie îi găsește împreună: “În fiecare seară cînt la microfonul lui Mitea”, declară melomana Andreea.

* 2012 este un an obișnuit pentru cei doi: se despart de opt ori, se împacă de vreo zece ori, joacă la păcănele, anunță că se căsătoresc de trei ori, merg în trei vacanțe de lux (Egipt, Dubai și Mexic), fac sex pe-o plajă din Turcia, anunță că-n 2013 vor face un copil și nu în ultimul rînd vizitează muzeul Luvru.

* Și-n 2013 cei doi trăiesc la fel de periculos, cu mențiunea că, totuși, după despărțirile de Mitea, Tonciu nu s-a mai dus în club, ci la șaorma. În luna septembrie au anunțat că se vor căsători, iar nași le vor fi Andra și Cătălin Măruță, atît în direct, la nuntă, cît și-n reluarea de a doua zi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint