Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

Zoom Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

2003 – Vâlcov sună la sediul serviciilor secrete rusești ca să anunțe că nu e interesat să le devină agent de influență, deși, dacă i s-ar face o propunere, ar putea să se răzgândească.

2004 – Vâlcov e ales primar al municipiului Slatina. Promite să schimbe numele orașului, pentru că vine de la dictatorul de tristă amintire Iosif Visarionovici Slatin.

2005 – Vâlcov are o veste proastă pentru oamenii din Slatina: locuințele sociale pe care le-a construit n-au și pereți falși, în care locatarii să-și ascundă tablourile și bijuteriile, deci, dacă se îmbogățesc pe căi ilicite, e ghinionul lor.

2008 – Începe să colecționeze fișe medicale care poartă semnăturile unor medici celebri. Din păcate, multe dintre fișe erau false, iar ca dovadă că nu le scriseseră niște doctori autentici, chiar puteai să citești ce scria pe ele.

2012 – Se înscrie în PSD. Se pare că mulți dintre morții din Teleorman care au votat la refereendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu au fost momiți cu tablouri scumpe de la Darius Vâlcov. Tablourile au fost descoperite într-un cimitir din Alexandria, în timp ce morții încercau să treacă fraudulos cu ele pe lumea cealaltă.

2015 – E arestat preventiv pentru trafic de influență și spălare de bani. În arest, face rost de o linguriță și-ncepe să sape un tunel. Un licăr de speranță se vede-n ochii colegilor de celulă. Toți cred că vor scăpa, dar mare le e dezamăgirea când află că Vâlcov voia doar să găsească un ascunziș pentru noile lui tablouri scumpe, procurate pe căi ilicite chiar acolo, în detenție.

2016 – Vâlcov schițează programul de guvernare al Guvernului, însă puțini știu că, de fapt, schița lui e o copie fidelă a unei schițe cubiste de Picasso, de unde și tot absurdul situației în care ne aflăm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Vulpea cu clopoțel

  19 februarie 2019

  Cu tirbușonul în mînă, am încercat zilele trecute să extrag tîlcul unei întîmplări hazlii povestite de un amic proaspăt întors dintr-o excursie prin secuime. Cazați la cabana unui pădurar care, […]

 • Cam pioană

  19 februarie 2019

  Laura Codruța Kövesi doarme acum somnul neliniștit al urmăriților penal, învelită cu pătura otrăvită a prezumției de nevinovăție. Judecata publică a început să parcurgă etapele torturii, de astă dată cu […]

 • Asistații de la SRI

  19 februarie 2019

  Ovidiu Marincea este un fost lucrător din presă, la Realitatea TV, apărut de nicăieri ca jurnalist și dispărând apoi la fel de repede în negura care e foarte probabil să-l […]

 • În așteptarea atletului lui Dumnezeu

  12 februarie 2019

  A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat […]

 • Adevăratul nume al Laurei Codruța Kövesi

  12 februarie 2019

  Pentru o țară de mărime medie, îndepărtată și înapoiată, binecuvîntată de un dumnezeu amnezic, irigată de rîuri fără pești, locuită de oameni fără obraz, poluată de vorbe, ocolită de autostrăzi, […]

romania100