Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

Zoom Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

2003 – Vâlcov sună la sediul serviciilor secrete rusești ca să anunțe că nu e interesat să le devină agent de influență, deși, dacă i s-ar face o propunere, ar putea să se răzgândească.

2004 – Vâlcov e ales primar al municipiului Slatina. Promite să schimbe numele orașului, pentru că vine de la dictatorul de tristă amintire Iosif Visarionovici Slatin.

2005 – Vâlcov are o veste proastă pentru oamenii din Slatina: locuințele sociale pe care le-a construit n-au și pereți falși, în care locatarii să-și ascundă tablourile și bijuteriile, deci, dacă se îmbogățesc pe căi ilicite, e ghinionul lor.

2008 – Începe să colecționeze fișe medicale care poartă semnăturile unor medici celebri. Din păcate, multe dintre fișe erau false, iar ca dovadă că nu le scriseseră niște doctori autentici, chiar puteai să citești ce scria pe ele.

2012 – Se înscrie în PSD. Se pare că mulți dintre morții din Teleorman care au votat la refereendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu au fost momiți cu tablouri scumpe de la Darius Vâlcov. Tablourile au fost descoperite într-un cimitir din Alexandria, în timp ce morții încercau să treacă fraudulos cu ele pe lumea cealaltă.

2015 – E arestat preventiv pentru trafic de influență și spălare de bani. În arest, face rost de o linguriță și-ncepe să sape un tunel. Un licăr de speranță se vede-n ochii colegilor de celulă. Toți cred că vor scăpa, dar mare le e dezamăgirea când află că Vâlcov voia doar să găsească un ascunziș pentru noile lui tablouri scumpe, procurate pe căi ilicite chiar acolo, în detenție.

2016 – Vâlcov schițează programul de guvernare al Guvernului, însă puțini știu că, de fapt, schița lui e o copie fidelă a unei schițe cubiste de Picasso, de unde și tot absurdul situației în care ne aflăm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt