Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

Zoom Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

2003 – Vâlcov sună la sediul serviciilor secrete rusești ca să anunțe că nu e interesat să le devină agent de influență, deși, dacă i s-ar face o propunere, ar putea să se răzgândească.

2004 – Vâlcov e ales primar al municipiului Slatina. Promite să schimbe numele orașului, pentru că vine de la dictatorul de tristă amintire Iosif Visarionovici Slatin.

2005 – Vâlcov are o veste proastă pentru oamenii din Slatina: locuințele sociale pe care le-a construit n-au și pereți falși, în care locatarii să-și ascundă tablourile și bijuteriile, deci, dacă se îmbogățesc pe căi ilicite, e ghinionul lor.

2008 – Începe să colecționeze fișe medicale care poartă semnăturile unor medici celebri. Din păcate, multe dintre fișe erau false, iar ca dovadă că nu le scriseseră niște doctori autentici, chiar puteai să citești ce scria pe ele.

2012 – Se înscrie în PSD. Se pare că mulți dintre morții din Teleorman care au votat la refereendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu au fost momiți cu tablouri scumpe de la Darius Vâlcov. Tablourile au fost descoperite într-un cimitir din Alexandria, în timp ce morții încercau să treacă fraudulos cu ele pe lumea cealaltă.

2015 – E arestat preventiv pentru trafic de influență și spălare de bani. În arest, face rost de o linguriță și-ncepe să sape un tunel. Un licăr de speranță se vede-n ochii colegilor de celulă. Toți cred că vor scăpa, dar mare le e dezamăgirea când află că Vâlcov voia doar să găsească un ascunziș pentru noile lui tablouri scumpe, procurate pe căi ilicite chiar acolo, în detenție.

2016 – Vâlcov schițează programul de guvernare al Guvernului, însă puțini știu că, de fapt, schița lui e o copie fidelă a unei schițe cubiste de Picasso, de unde și tot absurdul situației în care ne aflăm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

 • Cel mai lent din curtea școlii

  11 decembrie 2018

  În decembrie 2015, Klaus Iohannis era pe val. Sărbătorea un an de la preluarea mandatului prezidențial și reușise să scape de guvernul PSD condus de Ponta, instalând un guvern tehnocrat. […]

 • În mahalalele istoriei

  4 decembrie 2018

  În vreme ce stafia miliardarului Soros stă cu ochii pe fostele țări socialiste ca nu cumva guvernanții să bage nechezol în rația noastră de libertate, Karl Marx și-a scos și […]

 • Cîinii de pază ai Securității

  4 decembrie 2018

  Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. “Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni […]

romania100