Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

Zoom Momente esențiale din cariera lui Darius Vâlcov

2003 – Vâlcov sună la sediul serviciilor secrete rusești ca să anunțe că nu e interesat să le devină agent de influență, deși, dacă i s-ar face o propunere, ar putea să se răzgândească.

2004 – Vâlcov e ales primar al municipiului Slatina. Promite să schimbe numele orașului, pentru că vine de la dictatorul de tristă amintire Iosif Visarionovici Slatin.

2005 – Vâlcov are o veste proastă pentru oamenii din Slatina: locuințele sociale pe care le-a construit n-au și pereți falși, în care locatarii să-și ascundă tablourile și bijuteriile, deci, dacă se îmbogățesc pe căi ilicite, e ghinionul lor.

2008 – Începe să colecționeze fișe medicale care poartă semnăturile unor medici celebri. Din păcate, multe dintre fișe erau false, iar ca dovadă că nu le scriseseră niște doctori autentici, chiar puteai să citești ce scria pe ele.

2012 – Se înscrie în PSD. Se pare că mulți dintre morții din Teleorman care au votat la refereendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu au fost momiți cu tablouri scumpe de la Darius Vâlcov. Tablourile au fost descoperite într-un cimitir din Alexandria, în timp ce morții încercau să treacă fraudulos cu ele pe lumea cealaltă.

2015 – E arestat preventiv pentru trafic de influență și spălare de bani. În arest, face rost de o linguriță și-ncepe să sape un tunel. Un licăr de speranță se vede-n ochii colegilor de celulă. Toți cred că vor scăpa, dar mare le e dezamăgirea când află că Vâlcov voia doar să găsească un ascunziș pentru noile lui tablouri scumpe, procurate pe căi ilicite chiar acolo, în detenție.

2016 – Vâlcov schițează programul de guvernare al Guvernului, însă puțini știu că, de fapt, schița lui e o copie fidelă a unei schițe cubiste de Picasso, de unde și tot absurdul situației în care ne aflăm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite