Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din istoria dezbaterilor electorale

Zoom Momente esențiale din istoria dezbaterilor electorale

1992 – Ion Rațiu îl întreabă pe Ion Iliescu dacă a fost cu o seară în urmă în vizită la Stalin. Iliescu recunoaște că s-a întâlnit cu fostul lider sovietic, dar îi asigură pe români că n-au vorbit despre alegeri, ci doar despre deportări și asasinate politice.

1996 – Ion Iliescu îl întreabă pe Emil Constantinescu dacă chiar crede în Dumnezeu – adică, să fim serioși, a zis clar Marx că religia e doar opiumul popoarelor, doar n-a pus Milică botul la toată escrocheria asta instituțională care durează de mii de ani.

2000 – Corneliu Vadim Tudor îl întreabă pe Ion Iliescu cine a lăsat-o pe pitica nenorocită în platou. “Cât vorbesc eu nu intră nimeni. Vă rog s-o dați afară.” De fapt, nu era nici o pitică acolo, ci doar un taburet plin de haine pe care Vadim nu-l vedea ca lumea din cauză că lumina pica prost.

2004 – Traian Băsescu l-a întrebat pe Adrian Năstase dacă nu cumpără o pereche de blugi nou-nouți aduși acum de la Istanbul sau măcar un videoplayer cu care poți să ajungi cel mai popular om din bloc.

2009 – Mircea Geoană l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă nu cumva vrea să rămână președinte ca să nu răspundă în fața legii după ce a bătut un copil. Băsescu a explicat că era în legitimă apărare, deoarece copilul a spus ceva, a înjurat.

2014 – Văzând cât de enervant este, Klaus Iohannis l-a întrebat pe Victor Ponta dacă îi e cald cu dinții în gură.

2019 – Viorica Dăncilă îl întreabă pe Klaus Iohannis de ce nu vrea să se întâlnească cu ea într-o dezbatere, că doar n-are râie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale