Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața falsului medic italian

Zoom Momente esențiale din viața falsului medic italian

1980 – Vede lumina zilei Matteo Politi. Impostor de mic, se spune că el a obținut certificat de naștere în mod fraudulos și că nu se născuse cu adevărat atunci când s-a dus la starea civilă ca să-l obțină. La naștere, ursitoarele i-au prevestit că o să ajungă să se pretindă medic, deși a fost una care a spus că o să se dea drept arhitect.

1988 – Visează ca într-o bună zi să ajungă un escroc onest, respectat de toată lumea pentru rezultatele pe care pretinde că le are. Copil fiind, nu se joacă de-a doctorul, ci de-a impostorul care se pretinde doctor.

1994 – Termină opt clase gimnaziale, adică minimul necesar pentru a putea să escrochezi în mod legal niște oameni, pretinzând că ești medic.

2005 – Primește diploma de absolvire a unei universități de medicină din Kosovo, după ce învață pe de rost alfabetul chirilic. Culmea, fix asta i-a picat la examenul de licență.

2014 – Vine să profeseze în România. Devine medicul de familie al Vioricăi Dăncilă, care-i cere o rețetă compensată de pastile Orbit.

2015 – Politi îi face niște pliuri pe față lui Mihai Tudose, care se plângea că îl cam strânge pielea de pe obraji.

2017 – Matteo Politi e demascat pentru prima oară. Se pare că nu era un italian adevărat, pentru că punea salam de Sibiu pe pizza și-o mânca cu pâine.

2018 – Mai mulți prieteni încep să suspecteze că nu e medic adevărat după ce Matteo Politi le lasă un bilețel scris de mână pe care ei îl pot citi fără nici o problemă. Omul era, se pare, incapabil să facă pe rețete linii tremurânde din care nimeni nu înțelege nimic.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • O dramă liberală cu un naționalist de operetă

  19 martie 2019

  Ca un proxenet grijuliu care încearcă să-și mărite protejata obosită căzînd la învoială cu clientul, domnul Ludovic Orban i-a luat pentru a doua oară Partidului Liberal rochie de mireasă de […]

 • Marketing și duplicitate

  19 martie 2019

  Frumoasele mașini germane slujesc lăcomia unor grupuri de afaceri cu înclinații penale. Grupul Volkswagen, de pildă, “a minţit în mod repetat şi a înşelat investitorii, consumatorii şi autorităţile de reglementare, […]

 • Un om cărunt

  19 martie 2019

  Când a devenit Eugen Orlando Teodorovici arogantul grețos de azi? Cu câțiva ani în urmă se juca de-a tehnocratul PSD și îi citeai în ochi acea slugărnicie proprie birocraților de […]

 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

romania100