Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața falsului medic italian

Zoom Momente esențiale din viața falsului medic italian

1980 – Vede lumina zilei Matteo Politi. Impostor de mic, se spune că el a obținut certificat de naștere în mod fraudulos și că nu se născuse cu adevărat atunci când s-a dus la starea civilă ca să-l obțină. La naștere, ursitoarele i-au prevestit că o să ajungă să se pretindă medic, deși a fost una care a spus că o să se dea drept arhitect.

1988 – Visează ca într-o bună zi să ajungă un escroc onest, respectat de toată lumea pentru rezultatele pe care pretinde că le are. Copil fiind, nu se joacă de-a doctorul, ci de-a impostorul care se pretinde doctor.

1994 – Termină opt clase gimnaziale, adică minimul necesar pentru a putea să escrochezi în mod legal niște oameni, pretinzând că ești medic.

2005 – Primește diploma de absolvire a unei universități de medicină din Kosovo, după ce învață pe de rost alfabetul chirilic. Culmea, fix asta i-a picat la examenul de licență.

2014 – Vine să profeseze în România. Devine medicul de familie al Vioricăi Dăncilă, care-i cere o rețetă compensată de pastile Orbit.

2015 – Politi îi face niște pliuri pe față lui Mihai Tudose, care se plângea că îl cam strânge pielea de pe obraji.

2017 – Matteo Politi e demascat pentru prima oară. Se pare că nu era un italian adevărat, pentru că punea salam de Sibiu pe pizza și-o mânca cu pâine.

2018 – Mai mulți prieteni încep să suspecteze că nu e medic adevărat după ce Matteo Politi le lasă un bilețel scris de mână pe care ei îl pot citi fără nici o problemă. Omul era, se pare, incapabil să facă pe rețete linii tremurânde din care nimeni nu înțelege nimic.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

 • De ce nu votez la referendum

  14 mai 2019

  Pe 8 decembrie 1991 împlinisem, deja, de aproape o lună, 17 ani. Și nu aveam drept de vot. Dar am votat, și încă de trei ori, la referendumul pentru Constituție. […]

 • Fiecare om cu tornada lui

  7 mai 2019

  Celebra ospitalitate românească a dat în clocot pe drumul dintre Drajna și orășelul meu de baștină, numit Slobozia. Puțin a lipsit ca tornada ce dansa din buric pe cîmpia Bărăganului […]

 • Cică niște belgieni…

  7 mai 2019

  Un flamand cu înfățișare de rebel surmenat zice despre Laura Codruța Kövesi: “Este acum subiectul unei campanii murdare și al unor acuzații false”. Vorbim despre Guy Verhofstadt, liderul ALDE din […]

romania100