Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Donald Trump

Zoom Momente esențiale din viața lui Donald Trump

1946 – Vine pe lume Donald Trump, ca fiu al unui om de afaceri modest, care, în loc să meargă peste tot cu mașina sau cu avionul, prefera să meargă pe jos, ca să poată simți mai bine cadavrele peste care calcă.

1947 – Donald Trump se dovedește un copil de succes. În timp ce alți puști de vârsta lui au părinți săraci, Trump se asigură de la început că tatăl lui e suficient de prosper încât să-i cumpere orice. Mulți ar spune că a tras lozul câștigător, dar nu e adevărat. Trump n-a jucat niciodată la Loto, pentru că loteria e pentru săraci.

1968 – Donald Trump refuză încorporarea pentru războiul din Vietnam, pretextând că e nebun și imprevizibil și că ar putea porni oricând un război nuclear.

1977 – Trump se căsătorește cu Ivana, un model cehoslovac pe care-o cucerește cu personalitatea lui imatură, după ce află că femeii îi plac copiii de 5 ani, inclusiv ca parteneri de viață. În același an se naște și primul lor copil, Donald Jr. Gurile rele spun că adevăratul tată al copilului e însă personajul de desene animate Donald Rățoiul, de la care a luat și numele.

1986 – Donald Trump dă o petrecere cum n-a mai văzut America, cu ocazia împlinirii vârstei psihologice de 10 ani.

1992 – Apare, pentru câteva secunde, în Home Alone 2, ca palidă consolare după ce nu i s-a dat rolul principal, pe motiv că părea prea matur pentru un copil de nouă ani.

2012 – Meteorologii îl avertizează pe Trump să-și pună o căciulă sau ceva asemănător, pentru că uraganul Sandy i-ar putea smulge peruca de pe cap, provocând distrugeri semnificative clădirilor peste care meșa ar urma să se prăbușească.

2015 – Donald Trump anunță că are de gând să candideze pentru președinția SUA, profitând de faptul că-n Constituție nu se spune nimic despre vârsta psihologică minimă necesară.

2 comentarii

  1. #1

    2018-MAGA, biatches!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100