Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Monicăi Anisie

Zoom Momente esențiale din viața Monicăi Anisie

1973 – Vine pe lume Monica Anisie, după ce n-a reușit să intre în legătură pe Zoom sau pe Skype.

1974 – Micuța Monica Anisie începe să vorbească, după ce un consilier din minister îi spune ce să zică: mama, tata, caca etc.

1980 – Monica Anisie e gata să incendieze casa părinților ei după ce, în timpul unei pene de curent, aprinde un foc în sufragerie ca să se poată uita la televizor la serialul ei preferat, Pistruiatul.

1989 – Monica Anisie participă la Revoluție, însă nu în stradă, ca ceilalți revoluționari, ci prin Zoom. Anisie riscă enorm, pentru că oricând putea să se întrerupă legătura și să nu mai vadă ce se-ntâmplă acolo, în Piața Palatului, sub balconul CC.

1992 – Monica Anisie încearcă să dea examenul de Bac de la distanță, adică tocmai din ultima bancă. Anisie voia să demonstreze că se poate face școală și fără prezența fizică a elevului în primele bănci, acolo unde poate să fie atent la ce zice profesorul.

1996 – Termină Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializarea Limba Română, după ce demonstrează că limba română și literatură română sunt complet străine pentru ea.

2012 – Devine consilier prezidențial pe probleme de educație, după ce îi demonstrează președintelui Băsescu câte probleme are ea cu educația. Având înclinații didactice evidente, Monica Anisie îl învață pe Traian Băsescu să-și scrie singur nota de plată de la cârciumă.

2019 – Ajunge ministru al Educației în Guvernul Ludovic Orban. Se pare că Orban a numit-o în Guvern după ce și-a dat seama că dintr-o funcție politică o să facă mai puțin rău decât de la catedră.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]

 • Un stîlpnic, nepereche

  27 aprilie 2021

  Seara trecută am visat că sînt regele Suediei și că-i înmînez premiul Nobel pentru literatură doctorului Ion Vianu, autorul cărții Între violență și compasiune, pe care, citind-o, am simțit că […]

 • Portretul președintelui la tinerețe

  27 aprilie 2021

  Cu ocazia vizitei în Parcul Văcărești, dar și cu alte ocazii, s-a putut observa că, în cei șase ani și ceva de mandat, Klaus Iohannis are, totuși, realizări. Aceste succese […]

 • Niște băieți

  27 aprilie 2021

  Planul Național de Redresare și Reziliență a fost un test tardiv pentru competența Guvernului Orban. Pe vremea aceea, ministru al Fondurilor Europene era Marcel Boloș. Economist și informatician, avea o […]