Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Monicăi Anisie

Zoom Momente esențiale din viața Monicăi Anisie

1973 – Vine pe lume Monica Anisie, după ce n-a reușit să intre în legătură pe Zoom sau pe Skype.

1974 – Micuța Monica Anisie începe să vorbească, după ce un consilier din minister îi spune ce să zică: mama, tata, caca etc.

1980 – Monica Anisie e gata să incendieze casa părinților ei după ce, în timpul unei pene de curent, aprinde un foc în sufragerie ca să se poată uita la televizor la serialul ei preferat, Pistruiatul.

1989 – Monica Anisie participă la Revoluție, însă nu în stradă, ca ceilalți revoluționari, ci prin Zoom. Anisie riscă enorm, pentru că oricând putea să se întrerupă legătura și să nu mai vadă ce se-ntâmplă acolo, în Piața Palatului, sub balconul CC.

1992 – Monica Anisie încearcă să dea examenul de Bac de la distanță, adică tocmai din ultima bancă. Anisie voia să demonstreze că se poate face școală și fără prezența fizică a elevului în primele bănci, acolo unde poate să fie atent la ce zice profesorul.

1996 – Termină Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializarea Limba Română, după ce demonstrează că limba română și literatură română sunt complet străine pentru ea.

2012 – Devine consilier prezidențial pe probleme de educație, după ce îi demonstrează președintelui Băsescu câte probleme are ea cu educația. Având înclinații didactice evidente, Monica Anisie îl învață pe Traian Băsescu să-și scrie singur nota de plată de la cârciumă.

2019 – Ajunge ministru al Educației în Guvernul Ludovic Orban. Se pare că Orban a numit-o în Guvern după ce și-a dat seama că dintr-o funcție politică o să facă mai puțin rău decât de la catedră.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]