Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Ramonei Ioana Bruynseels

Zoom Momente esențiale din viața Ramonei Ioana Bruynseels

1980 – Vine pe lume Ramona Ioana, o tipă destul de necunoscută, de care, până în acel moment, nici măcar părinții ei nu auziseră.

1985 – E înscrisă la grădiniță, la grupa de conspiraționiști care cred că Pământul e plat. Ea și colegii ei erau convinși că ideea că Pământul e rotund a fost creată de mafia jucăriilor, pentru a vinde mai multe globuri pământești pentru copiii naivi. Oricum, dacă Pământul e rotund, atunci Moș Crăciun cum de nu cade în cap în momentul în care ajunge în emisfera sudică? Ceva nu se leagă.

1987 – În timp ce copiii de vârsta ei se joacă fotbal sau volei, Ramona Ioana preferă să stea pe margine, deoarece i se pare stupid și chiar periculos să joci chestii cu un balon plat.

1997 – Cunoaște fiorii primei iubiri. Îi propune băiatului să meargă împreună până la capătul lumii, iar de acolo să se uite peste margine la broasca țestoasă care ține Pământul în spinare.

1998 – Culmea, se gândește serios să urmeze Facultatea de Geografie, dar pică examenul după ce scrie că Belgia are capitala la Bruynseels. De atunci, așa i-a rămas porecla.

2002 – Intră la un program de masterat, pe locurile pentru anonimi.

2010 – Ramona Ioana Bruynseels îi mărturisește unei prietene că i se pare foarte dificil de urmat îndemnul “Cunoaște-te pe tine însuți”, pentru că nici ea însăși nu știe cine e și de unde a apărut.

2018 – Ramona Ioana Bruynseels are o explicație foarte simplă pentru care n-a auzit nici dracu’ de ea: informația că ea există n-avea cum să facă înconjurul lumii, pentru că Pământul e plat.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  E la concurenta cu DancilaPrepeleac!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]