Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Ramonei Ioana Bruynseels

Zoom Momente esențiale din viața Ramonei Ioana Bruynseels

1980 – Vine pe lume Ramona Ioana, o tipă destul de necunoscută, de care, până în acel moment, nici măcar părinții ei nu auziseră.

1985 – E înscrisă la grădiniță, la grupa de conspiraționiști care cred că Pământul e plat. Ea și colegii ei erau convinși că ideea că Pământul e rotund a fost creată de mafia jucăriilor, pentru a vinde mai multe globuri pământești pentru copiii naivi. Oricum, dacă Pământul e rotund, atunci Moș Crăciun cum de nu cade în cap în momentul în care ajunge în emisfera sudică? Ceva nu se leagă.

1987 – În timp ce copiii de vârsta ei se joacă fotbal sau volei, Ramona Ioana preferă să stea pe margine, deoarece i se pare stupid și chiar periculos să joci chestii cu un balon plat.

1997 – Cunoaște fiorii primei iubiri. Îi propune băiatului să meargă împreună până la capătul lumii, iar de acolo să se uite peste margine la broasca țestoasă care ține Pământul în spinare.

1998 – Culmea, se gândește serios să urmeze Facultatea de Geografie, dar pică examenul după ce scrie că Belgia are capitala la Bruynseels. De atunci, așa i-a rămas porecla.

2002 – Intră la un program de masterat, pe locurile pentru anonimi.

2010 – Ramona Ioana Bruynseels îi mărturisește unei prietene că i se pare foarte dificil de urmat îndemnul “Cunoaște-te pe tine însuți”, pentru că nici ea însăși nu știe cine e și de unde a apărut.

2018 – Ramona Ioana Bruynseels are o explicație foarte simplă pentru care n-a auzit nici dracu’ de ea: informația că ea există n-avea cum să facă înconjurul lumii, pentru că Pământul e plat.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  E la concurenta cu DancilaPrepeleac!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]