Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Moși mai puțin cunoscuți

Zoom Moși mai puțin cunoscuți

Moș Giani – Vine în fiecare an, tocmai din Italia, într-un BMW seria 3 din 2005 împins de opt reni și tractat de un tovarăș căruia îi mai pornește mașina. Copiii încă mai cred că cei 150.000 de kilometri afișați pe bord sunt reali. Moș Giani vine, deci, din Italia la copiii care au fost cuminți, încărcat de daruri, precum darul beției și darul jocurilor de noroc. El ia de la acești micuți banii pe care i-au pus ei deoparte, pentru a-și finanța și pe viitor viciile costisitoare.

Moș Cornel – Fost cadru militar, Moș Cornel este în prezent administrator și vine în fiecare an pe 5 decembrie, ca să te-ntrebe când ai de gând să plătești întreținerea pe august. El lasă în ghetuțe un bilețel prin care te amenință cu executarea silită. Moș Cornel vine însă și la cei care și-au achitat la timp datoriile. Pe ei, Moșul îi somează să dea muzica mai încet și-i anunță că la următoarea abatere sună direct la Poliție, mai ales că se știe cu sectoristul de pe vremea când chiar existau sectoriști.

Moș Laurențiu – Are doar 28 de ani, dar a albit prematur din cauza muncii la corporație. Stresul i-a săpat pe chip riduri adânci. Din cauză că stă numai la calculator, s-a cocârjat ca un centenar, iar vederea lui e la fel de bună ca a unei cârtițe care a căzut în patima masturbării. Moș Laurenție muncește prea mult și, din cauza asta, nu mai are timp nici măcar să-și taie barba abundentă de patriarh. El vine o dată pe an la el acasă, dar nu stă mult, pentru că trebuie să ajungă urgent înapoi la birou, unde are de lucru.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale