Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mulţi urşi spun că se tem să mai intre în pădure de frica urşilor

Zoom Mulţi urşi spun că se tem să mai intre în pădure de frica urşilor

Aproximativ 40 de urşi comunitari, angajaţi ai Regiei de Salubritate Braşov, au protestat astăzi în faţa primăriei Braşov, acuzînd autorităţile că nu fac nimic în privinţa urşilor ucigaşi din pădure.

“E inadmisibil pentru noi, urşii cinstiţi care mănîncă din tomberoane”, a declarat Martin Martinovici, liderul sindical al urşilor. “Avem ursoaice acasă, ursuleţi, ne e şi teamă să mai intrăm în pădure de frica urşilor ucigaşi! Sunt nebuni! Te întorci noaptea tîrziu de la serviciu la scorbură sau vizuină şi te întîlneşti cu un urs din ăsta dement care te atacă din senin. Nici n-ai ce să-i zici, ca urs, că haţ te-a şi înhăţat”.

De asemenea urşii comunitari au ţinut să se delimiteze clar de gesturile reprobabile ale urşilor ucigaşi. “Aceşti urşi nu sînt urşi adevăraţi, sînt nişte animale sălbatice din pădure, noi sîntem adevăraţii urşi. Urşii cinstiţi care mîncăm din gunoaie, dansăm atunci cînd un manelist cîntă la scripcă, urşii care merg pe monociclu la circ sau fac tumbe la ZOO cînd cineva ne aruncă pufuleţi!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint