Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Muzică, nu panaramă!

Zoom Muzică, nu panaramă!

Robin and The Backstabbers (concert). București, Club Control, joi, 6 martie. Primul concert din 2014 al pop-rochiștilor melodramatici cunoscuți sub numele de Robin and The Backstabbers. Una dintre alea cinci trupe românești din zona alternativă care reușesc să umple un club. Ba chiar RATB au demonstrat pe la finalul lunii octombrie că pot concerta cu sala plină într-o luni dimineață, la ora 6. Încălzirea pentru RATB o va face Moebius, o trupă nouă despre care Bogdan Șerban, realizator Radio Guerrilla, spune că ar putea oficializa un nou gen muzical: narcotic rock-ul. Deci consumați cu moderație, că rock-ul vă poate schimba destinația.

RAC, DJ Set. București, Club Colectiv, vineri, 28 februarie. RAC (Remix Artist Collective) este pseudonimul portughezului André Allen Anjos, care a reinventat arta remix-ului, făcînd niște șmecherii artistice care l-au ajutat să se îndepărteze de tiparul clasic de “club mix”. Omul a remixat Ella Fitzgerald, U2, Lana del Rey și Kings of Leon, iar în calitate de compozitor și-a pus semnătura pe coloana sonoră a serialului de succes produs de HBO, Entourage. O alternativă bună pentru nostalgia opzecist-nouăzecistă care a pus stăpînire pe Bucureștiul muzical în materie de digeială.

Daddy G, DJ Set. Timișoara, Hotel Senator, vineri, 28 februarie. Daddy G, Grant Marshall pe numele lui din buletin, e băiatul ăla de la Massive Attack care a pus pe hartă sound-ul Bristolului cu Portishead și Tricky.DJ set-urile sale sînt legendare, nu numai datorită selecției și tehnicii de a mixa, ci și pentru versatilitatea sa ireproșabilă din spatele microfonului.Pentru mai multe detalii despre sound-ul Bristolului, luați rata de Timișoara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale