Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

NASA avertizează: urmează 15 zile de întuneric beznă, pe durata nopții

Zoom NASA avertizează: urmează 15 zile de întuneric beznă, pe durata nopții

În urma nenumăratelor articole apocaliptice distribuite în special de români cu patru clase primare, parlamentari și pensionare cu pisici, NASA a ținut vineri o conferință de presă în care a dorit să confirme faptul că, din cauza suprasaturației cu oxid de bihidrogen, planeta noastră va experimenta un fenomen mai puțin obișnuit: va fi cufundată în beznă totală pe durata nopții, alternativ, în funcție de expunerea la reacțiile termonucleare ale unei stele pe moarte din vecinătate.

“Așa cum a relevat și ancheta domnului Cătălin Tolontan din Gazeta Sporturilor, am descoperit recent că Pămîntul este expus la radiații enorme din partea acestei stele incandescente, în special în zona Piața Victoriei, lîngă Muzeul de Geologie”, a declarat Steve Buscemi, directorul de comunicare al NASA. “Aceste radiații sînt mult mai puțin vizibile noaptea şi de aceea, împreună cu alte minți luminate ale generației noastre, am hotărît să imprimăm Pămîntului o mișcare de rotație în jurul propriei axe pentru a-l proteja. Unul dintre efectele secundare va fi faptul că, timp de mai multe ore pe noapte, Pămîntul va fi scufundat în beznă. Ne cerem scuze pentru inconveniente mai ales locuitorilor din România, care știm că ar fi vrut să muncească în această perioadă, dar e pentru binele lor.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint