Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nebunii noștri sunt mai deștepți decât ai lor

Zoom Nebunii noștri sunt mai deștepți decât ai lor

Pentru protestatarii din Piața Victoriei,tranziția românească ni i-a pregătit pe CTP și pe Lucian Mîndruță.

Este exact la fel cum pentru pandemie avem izolarea și atât. N-avem spitale, nu avem materiale, măști, ventilatoare. Așa că fiecare pe camera lui, în marele stup al înapoierii care e România.

Pentru conspiraționiști suntem cam la fel de pregătiți. Îi avem pe CTP și pe Mîndruță. Divizia Dinți Scrâșniți și Divizia Veselă.

CTP a zis astfel, referindu-se la protestatarii din Piața Victoriei:„Acești idivizi, mulți dintre ei, sunt cu siguranță niște ratați“.

Rece, rațional până la delir, cu mimica anulând orice urmă de empatie, CTP a trebuit să lămurească niște chestiuni. Cum ar fi: „Săptămâna trecută, pe ideea asta ne-am despărțit, v-ați speriat că doresc moartea proștilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proștii sunt necesari într-o societate“.

Exact în acel punct al reușitei în viață se află CTP: e nevoit să se disculpe că ar fi dorit moartea cuiva. Așa cum cred unii sau sugerează vorbele sale.

CTP le-a dat din nou posibilitatea „deștepților“ să își ia ștampila de „oameni OK“ din partea răciturii de presă de la Digi24.

Cu adevărat superb a fost însă Lucian Mîndruță. Să intre Luciaaaaaaan Mîndruță. Lucian, scoate-ți sticla de doi litri de Pepsi din fund, încă nu e vremeasă ne prezinți numărul tău. Pentru început vom vorbi despre conspiraționiștiidin Piața Victoriei.

Mîndruță despre conspiraționiștii din Piața Victoriei: „Pseudo-legionarii și pro-rușii și-au dat întâlnire cu proștii în Piața Victoriei“.

De ce „pseudo-legionarii“? Sunt niște imitații de legionari? Vă fac de râs pe voi,adevărații legionari, ăștia de dreapta care vreți să dispară alegătorii PSD și leneșii din țară cu orice preț? Și când zic „cu orice preț“, știe CTP la ce mă refer. E OK, CTP, nu trebuie să te scuzi și pentru asta.

Și-abia acum poți să ne arăți, Lucian, numărul pe care l-ai pregătit.

4 comentarii

  1. #1

    Mihai Radu, cinismul si bufoneria unora nu-i disculpa pe imbecilii cu spirit gregar din Piața Victoriei. Pe Mîndruță nu l-am suspectat niciodata de exces de inteligenta.
    CTP, in schimb, da pe dinafara, dar mai mult cinic. Similar, Voltaire a fost criticat pentru ca a sugerat ca paduchii au salvat Franta (fata aia avea tifos, saraca). Daca ar fi indulcit pilula, n-ar fi spus nimeni nimic.
    Cand oamenii se comporta ca maimutele, mai poti fi acuzat de mizantropie?

  2. #4

    Imi este mila de Cristian Tudor Popescu. Acest individ este bolnav cu capul de mult timp. Din pacate nu a fost tratat la timp si boala lui s-a agravat. Asa pare cand el apare, nebun. Imi pare rau pentru el si pentru presa din Romania. Nu este singurul bolnav: Gadea, Badea, Andronic, Stanescu, Cristoiu, s.a.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint