Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nesuferitul despre neputință

Zoom Nesuferitul despre neputință

Teodosie, că altfel nu pot să-i zic, a numit menstruația „neputință lunară“. Nu-i facem jocul, nu-l lăsăm să ne enerveze de la începutul anului. Avem destul timp să-l facem turnător, misogin, homofob și mai târziu.

Marcel Ciolacu a spus că această coaliție de guvernare „e condamnată să guverneze până în 2024“. O fi condamnată, dar atât timp cât nu e definitiv, eu zic să facem apel.

Elevii nu au mai fost testați, pentru că nu mai sunt teste. Stau copilașii cu gura plină de salivă, uitându-se lung. Mare păcat că nu mai sunt în fiecare clasă acele tablouri cu președintele țării.

Adrian Câciu, de la Finanțe, a zis că în vară o să mai vină un val inflaționist. Ce țeapă o să-și ia – păi, până la vară n-o să mai fie nimeni pe aici.

Alexandru Rafila clarifică în felul său ceva, încă nu știm ce: „Vaccinarea nu va fi obligatorie în România, din punctul meu de vedere“. Spune că vom muri toți sau ce? Chiar nu mă prind.

Marcel Ciolacu despre certificatul verde: „Este un pic cam târziu“. De vină e, probabil, Vlad Voiculescu, altfel nu-mi explic.

Suntem pe locul 41 într-un top al armatelor lumii. OK, să nu ne dăm cu părerea acum, căci e de pomană, important e să vedem pe ce loc vom termina la finalul războiului. Țin să vă amintesc că avem nevoie de coeficient de țară ca de aer. Sau ca de energie, sau ca de bani.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint