Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nici Dragnea nu se simte prea bine

Zoom Nici Dragnea nu se simte prea bine

După ce colegii l-au făcut cu marker-ul pe la spate, trăgîndu-i autostradă în curte ca să ia el bobîrnacele și ei comisioanele, după ce PNL a tras de spuza Codului Penal pe turta lui Fenechiu, Liviu Dragnea a început să se prindă, în sfîrșit, că armata lui de zombi din Teleorman nu prea mai are trecere. Lăsat de cîteva ori pe-afară în ochii baronilor pe care credea că-i controlează, atacat de Băsescu și arătat cu degetul tremurînd drept ținta numărul unu a viitoarelor dosare DNA, fostul om forte al PSD a ajuns carne de tun pentru armata de flămînzi pe care Victor Viorel își bazează victoriile de anul viitor.

Într-un colț al inimii, Liviu Dragnea mai speră că e doar o părere, că influența lui e neatinsă, că mai are încă un cuvînt de spus. Asta în timp ce un colț al creierului îi repetă obsesiv: “Ia biletele de avion acum, ia biletele de avion acum!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint