Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nicușor Dan, bănuit că e omul porumbeilor din Cișmigiu

Zoom Nicușor Dan, bănuit că e omul porumbeilor din Cișmigiu

Mai multe voci din Primăria Capitalei susțin că Nicușor Dan nu e deloc ceea ce pare și că fostul olimpic internațional la matematică ar fi luat șpagă de la porumbeii din parcul Cișmigiu, ca să închidă un ochi atunci când zburătoarele își fac nevoile pe unde apucă.

„L-am văzut cu ochii mei cum s-a întâlnit în Cișmigiu, la șahiști, cu doi porumbei cam dubioși. Unul dintre ei ținea sub aripă o servietă plină cu demonstrații de teoreme, iar celălalt se tot uita în stânga și-n dreapta, ca să vadă dacă nu cumva e prin zonă vreun cetățean îmbrăcat în alb, ca să-și facă nevoile pe el. Până la urmă, servieta cu teoreme a ajuns la Nicușor Dan. Să nu vă mirați dacă o să-l vedeți publicând în Gazeta matematică. Omul și-a asigurat acum cariera științifică pe următorii 15-20 de ani“, a povestit un angajat din Primăria Capitalei, care a cerut să-și păstreze anonimatul, deoarece n-are chef să-și găsească casa vandalizată cu probleme rezolvate din culegerea de Niță și Năstăsescu, pentru clasele V-VIII.

Întrebat de problema apei calde din Capitală, Nicușor Dan i-a invitat pe bucureșteni să meargă să se spele în bazinele de înot, pentru că doar așa vor apărea și următorii campioni olimpici la această disciplină.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale