Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Noile reguli ale Guvernului Cîțu

Zoom Noile reguli ale Guvernului Cîțu

1) Prim-ministrul are mereu dreptate. Asta pentru că oricum nu se-aude ce mormăie, iar dacă zici că n-are dreptate înseamnă că pleci de la premisa că greșește, iar dacă ai astfel de prejudecăți chiar n-are rost să fii în Guvern.

2) Atunci când prim-ministrul n-are dreptate înseamnă că n-ai înțeles tu bine, din cauză că șeful Guvernului a mâncat vreo 40 de vocale, așa cum face de obicei.

3) E interzisă folosirea cuvântului zombie. Se va spune „mort viu“.

4) Fără Direcția 5, Voltaj și alte manele. La ședințele de Guvern se vor asculta doar Foo Fighters și Metallica. Maneliștii pot veni la ședințele de Guvern doar ca să li se pună ciungă-n păr.

5) Ludovic Orban chiar cântă onorabil la chitară, dar trebuie să faci cu ochiul când spui asta.

6) Nu trebuie să uiți cine este șeful. Încă nu s-a stabilit cine e, dar după ce ți se va spune trebuie să nu uiți. Orice ar fi! Ține minte asta!

7) N-ai voie să dai din casă. Dacă, totuși, dai, să fie din casa ta.

8) Dacă, prin absurd, prim-ministrul are părul cam rar și ar trebui să se tundă, acest lucru e în afara limitelor și nu trebuie discutat în public. Sau în privat. Nu trebuie nici măcar să te gândești la asta. E un fenomen natural, OK? Pur și simplu, unora dintre bărbați le mai cade părul.

9) Nici dicția nu se discută. Punctul 1 și punctul 2 nu se pun, pentru că abia acum intră în vigoare această regulă, care nu e aplică retroactiv.

10) În funcție de cine e prim-ministru, regulile de schimbă, urmând ca la regula 5 să nu se mai facă cu ochiul.

1 comentariu

 1. #1

  “N-ai voie să dai din casă. Dacă, totuși, dai, să fie din casa ta”. Da’ daca esti Presh si ai 6, poti sa dai macar chiria luata fraudulos, dintr-una ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]