Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Notițele lui Trump despre liderii mondiali de la G7

Zoom Notițele lui Trump despre liderii mondiali de la G7

Emmanuel Macron (Franța). E străin și nici măcar nu știe să vorbească americană. Vrei să fii președintele Europei sau ce e el acolo, învață, măi, băiatule, o limbă de circulație internațională. Că poate îmi aduc aminte de războiul ăla mare care a fost acum de curînd, sau poate l-am văzut într-un film, în care vă băteați cu pirații sau cu samuraii, nu mai știu, și-a trebuit să venim noi, americanii, să vă salvăm Roma și coridele și alea.

Justin Trudeau (Canada). Alt străin. Pe ăsta cine l-a mai invitat? Uite ce păr natural are în cap și cum se îmbracă… Ăsta sigur e pe invers. Nu le-ar fi rușine să umble așa în libertate! Am fost la el în țară o singură dată, că tot trăgea de mine nevastă-mea aia a patra sau a cincea, și nu mi-a plăcut, e frig, nu mai merg niciodată, să zică mersi că nu trimitem miliția peste ei în țară, îi batem cu jandarmii.

Angela Merkel (Germania). Și asta e tot străină. De unde v-ați găsit, mă, nene, toți străinii ăștia? Arată ca o bucată de brînză fermentată și nu știe de glumă. M-am dus la ea în camera de hotel, îmbrăcat în fetiță de pension adventist, și nici măcar n-a vrut să mă bată cu biciușca. Cum să faci afaceri cu oameni care nu vor să te bată cu biciușca? Ia să-și cărăbănească toate hîrburile de la noi din țară, nu mai avem nevoie de ele. Aveam Mercedes înainte, nu mă interesează, fără mașini nemțești, îmi iau Audi.

Giuseppe Conte (Italia). Sună american numele, din New Jersey, dar pun pariu că și ăsta e străin. L-am rugat să-mi facă o sangria ca la el în țară, că muream de sete. A zis că el nu face așa ceva. Nu faci, marș înapoi la tine în Porto Rico! Nu stăm la discuții. Tu știi cîte cameriste mexicane am lăsat io însărcinate? Mii.

Shinzo Abe (Japonia). Mă enervează ca om. Nu știe să vorbească o boabă de chineză. Bine, că nici io. Deci la asta l-am făcut. Ce mă enervează e că face mereu ochii așa mici la mine și nu înțeleg dacă s-a prins ce fac sau așa e el. Altfel băiat de gașcă, trebuia să completez niște hîrtii la hotel c-am băut la minibar, i le-am pasat lui să se ocupe.

Theresa May (Marea Britanie). Arată ca o casieră divorțată de la Mega Image. Să se mai ducă și dracu’. Io nu vorbesc decît cu baba aia de regină, că doar n-oi fi vreun soi de trepăduș să vorbesc cu toate secretarele din lumea asta. Și mai e și urîtă. Și nici nu înțeleg ce zice. Baia asta e ocupată, baia asta nu-i ocupată. Nu intra, fac duș, intră, fac duș. Naiba s-o ia. Hotărăște-te, femeie!

Donald Tusk (Uniunea Europeană). Are o față de nevăstuică opărită, cu capul turtit de la cîte cărți a citit. Nimănui nu-i plac cărțile, opăritule! Și nimănui nu-i plac uniunile! Mi-ai mai furat și numele, nenorocitul naibii! Poftim, să se mai văicărească lumea că nu lăsăm emigranți… De-aia nu-i lăsăm, că ne fură!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

  15 ianuarie 2019

  La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE. În realitate, singurul român care chiar […]

 • Tusk și vocea României

  15 ianuarie 2019

  Discursul lui Donald Tusk de la Ateneu n-a fost doar un episod de marketing personal, ci și o concluzie amară pentru clasa noastră politică, mică de statură, mută și surdă, […]

 • Oastea femeilor pesediste

  15 ianuarie 2019

  Lavinia Șandru n-a stat mult cu limba pe bară. Are de muncă la TVR. Dar acum patru ani de zile, pe-atunci doamna Vâlcov, Lavinia a pus, în ipostaza sa de […]

 • Dragnea ca felul întîi, felul doi și desert

  8 ianuarie 2019

  Necrofagii care au devenit dependenți de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea au nevoie urgentă de nutriționiști care să le diversifice meniul, cu atît mai mult cu cît, anunțîndu-și cadidatura […]

 • Anul violenței

  8 ianuarie 2019

  La fiecare pas pe care-l face, Klaus Iohannis pare să întindă sfoara nebuniei. Amînă, respinge, refuză. Două ministere n-au miniștri, opt ambasade n-au ambasadori, zeci de procurori stau pe bară […]

romania100