Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Notițele lui Trump despre liderii mondiali de la G7

Zoom Notițele lui Trump despre liderii mondiali de la G7

Emmanuel Macron (Franța). E străin și nici măcar nu știe să vorbească americană. Vrei să fii președintele Europei sau ce e el acolo, învață, măi, băiatule, o limbă de circulație internațională. Că poate îmi aduc aminte de războiul ăla mare care a fost acum de curînd, sau poate l-am văzut într-un film, în care vă băteați cu pirații sau cu samuraii, nu mai știu, și-a trebuit să venim noi, americanii, să vă salvăm Roma și coridele și alea.

Justin Trudeau (Canada). Alt străin. Pe ăsta cine l-a mai invitat? Uite ce păr natural are în cap și cum se îmbracă… Ăsta sigur e pe invers. Nu le-ar fi rușine să umble așa în libertate! Am fost la el în țară o singură dată, că tot trăgea de mine nevastă-mea aia a patra sau a cincea, și nu mi-a plăcut, e frig, nu mai merg niciodată, să zică mersi că nu trimitem miliția peste ei în țară, îi batem cu jandarmii.

Angela Merkel (Germania). Și asta e tot străină. De unde v-ați găsit, mă, nene, toți străinii ăștia? Arată ca o bucată de brînză fermentată și nu știe de glumă. M-am dus la ea în camera de hotel, îmbrăcat în fetiță de pension adventist, și nici măcar n-a vrut să mă bată cu biciușca. Cum să faci afaceri cu oameni care nu vor să te bată cu biciușca? Ia să-și cărăbănească toate hîrburile de la noi din țară, nu mai avem nevoie de ele. Aveam Mercedes înainte, nu mă interesează, fără mașini nemțești, îmi iau Audi.

Giuseppe Conte (Italia). Sună american numele, din New Jersey, dar pun pariu că și ăsta e străin. L-am rugat să-mi facă o sangria ca la el în țară, că muream de sete. A zis că el nu face așa ceva. Nu faci, marș înapoi la tine în Porto Rico! Nu stăm la discuții. Tu știi cîte cameriste mexicane am lăsat io însărcinate? Mii.

Shinzo Abe (Japonia). Mă enervează ca om. Nu știe să vorbească o boabă de chineză. Bine, că nici io. Deci la asta l-am făcut. Ce mă enervează e că face mereu ochii așa mici la mine și nu înțeleg dacă s-a prins ce fac sau așa e el. Altfel băiat de gașcă, trebuia să completez niște hîrtii la hotel c-am băut la minibar, i le-am pasat lui să se ocupe.

Theresa May (Marea Britanie). Arată ca o casieră divorțată de la Mega Image. Să se mai ducă și dracu’. Io nu vorbesc decît cu baba aia de regină, că doar n-oi fi vreun soi de trepăduș să vorbesc cu toate secretarele din lumea asta. Și mai e și urîtă. Și nici nu înțeleg ce zice. Baia asta e ocupată, baia asta nu-i ocupată. Nu intra, fac duș, intră, fac duș. Naiba s-o ia. Hotărăște-te, femeie!

Donald Tusk (Uniunea Europeană). Are o față de nevăstuică opărită, cu capul turtit de la cîte cărți a citit. Nimănui nu-i plac cărțile, opăritule! Și nimănui nu-i plac uniunile! Mi-ai mai furat și numele, nenorocitul naibii! Poftim, să se mai văicărească lumea că nu lăsăm emigranți… De-aia nu-i lăsăm, că ne fură!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite