Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nouă gafă geografică: ministrul de Interne a întrebat dacă Chișinău e în Buzău, pentru că e tot Moldova

Zoom Nouă gafă geografică: ministrul de Interne a întrebat dacă Chișinău e în Buzău, pentru că e tot Moldova

Nouă gafă de proporții pentru ministrul de Interne, Carmen Dan, poreclită printre prieteni și “Nu i-au luat pe ăștia de-aici încă?”. Aflată în continuare în discuție cu autoritățile din Buzău, pentru a afla care e starea rîurilor din județ, ministrul de Interne i-a cerut prefectului o situație amănunțită pentru orașul Chișinău. “Dar orașul Chișinău nu este în județul Buzău”, i-ar fi replicat prefectul, uimit. “Orașul Chișinău este în Moldova.” “Așa, și?”, a replicat enervată Carmen Dan. “Păi, și Buzăul nu e în Moldova?” “Este, doamnă ministru, dar în Moldova noastră”, a spus prefectul. “Chișinăul este în Republica Moldova.” “Aaaaaaaaa…”, ar fi exclamat atunci uimită Carmen Dan. “Deci sînt două?” “Da, doamnă ministru, sînt două.” “Păi, și de ce se cheamă la fel, n-au mai găsit nume?”

Enervată de tot tam-tam-ul care s-a făcut în presă în jurul gafei sale, la fel ca și prima oară, cînd a crezut că Întorsura Buzăului este în județul Buzău, ministrul de Interne a revenit cîteva ore mai tîrziu și a declarat că totul este, de fapt, o mare confuzie. “Am fost contrariată de toate acele inscripții de pe zidurile pe care scrie «Basarabia, pămînt românesc», credeam că s-a întîmplat ceva de curînd în sensul ăsta și pe mine nu m-a informat nimeni. Evident, nu cred că se poate aștepta nimeni de la un ministru de Interne să știe tot ce se întîmplă în lume în momentul ăla. Mai avem și alte treburi.”

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    stimabililor, Buzau nu este in Moldova, nici in asta de aici, si cu atit mai putin in cealalta. Buzau este in Muntenia!!!

  2. #2

    Stimata Dna Ana, exact asta e poanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale