Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nouă indicii că ești un personaj din Moromeții

Zoom Nouă indicii că ești un personaj din Moromeții

1) Numele tău de familie este Moromete sau ai un vecin pe care-l cheamă așa.

2) Ai un salcâm în grădină și nu știi ce să faci cu el.

3) Locuiești în județul Teleorman și ți se pare că principalul motiv pentru care e o rușine să fii din Teleorman e vecinul tău, Tudor Bălosu. Evident, nu poți să-i spui asta în față, pentru că te gândești să-i vinzi lui salcâmul, dacă te hotărăști să-l tai.

4) Cel mai mare coșmar al tău e fonciirea. Ți-e teamă că ANAF ți-ar putea pune poprire pe conturi din cauză că nu ai plătit fonciirea și nici nu l-ai lăsat pe a lu’ Jupuitu să-ți ia preșurile alea bune din lada de zestre.

5) Nu ți se pare deloc aiurea să-ți botezi unul dintre copii Nilă. În plus, cine a zis că Paraschiv e doar nume de familie? Poate să funcționeze foarte bine și ca prenume, deși suntem în secolul XX.

6) Consideri că frigurile sunt boala secolului. Te gândești serios ca într-o zi să donezi pentru cercetare în domeniul eradicării frigurilor.

7) Ai oi cărora le-ai dat nume, deși nu ești fostul ministru al Agriculturii Petre Daea și nici nu duci un război tăcut cu populațiile de cormorani.

8) Vrei să mergi la București cu oile, ca să vadă și ele Casa Poporului, shaormeria Dristor și luminițele de Crăciun pe care le-a pus doamna Firea.

9) Te simți ca o vedetă, pentru că te recunosc pe stradă elevii de liceu care și-au făcut temele și au pregătit minuțios materia pentru Bac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale