Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu aduce anul ce-a stricat Solcanu!

Zoom Nu aduce anul ce-a stricat Solcanu!

Scriind pe Facebook ceea ce gîndește despre familia Anghel – "S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceți-vă copilul să-l mănînce alți cîini, se pare că din asta trăiți!" etc. – Mircea Solcanu a procedat de două ori corect. Mai întîi, pentru că este evident că familiei Anghel nu-i place deloc să muncească (în fond, cui îi place?). Apoi, pentru că, oricum, nesimțiții ăia de la Acasă TV erau deciși să-l dea afară pe gheiul neprietenos cu mult înainte de acest nefericit incident canin. Practic, Solcanu reușise uluitoarea performanță de a-și pune în cap toți homofilii din organizație (de la Cabral la Maria Apostol, ca să fiu mai exact). De ce? Pentru că omul nu e tocmai normal, d-aia.

Vestea bună e că acum cel mai notoriu homosexual din media românească (exceptîndu-l, evident, pe Cel-căruia-nu-i-putem-pronunța-numele-fără-să-ne-fută-toate-femeile-din-încăpere) e în sfîrșit liber să-l urmeze pe Adrian Sârbu la Prima TV. Unde – nu știu dacă sînteți la curent, și tocmai de aceea deschid această amplă paranteză – se pregătesc niște chestii fabuloase. Deocamdată, revoluția a început cu numirea lui Andrei Boncea în postul de producător la emisiunea Mondenii. Iar asta știm cu toții ce înseamnă. Boncea o să aducă, pe 20.000 de dolari bucata, niște scenariști de la Hollywood care să-i învețe pe mondeni cum să-și scrie textele. Boncea va forma minimum cinci echipe de scenariști care vor munci pe brînci la niște proiecte colosale, în paralel cu Mondenii și, teoretic, fără a-i încurca prea mult. În fine, Boncea va aduna toate scenariile scrise astfel în șase pînă la opt luni și, în cea mai bună dintre lumile gay, va sfîrși prin a i le băga în cur lui Solcanu sau ceva.

Pînă una-alta, e mult mai interesant ce se va petrece la Acasă TV, unde familia Anghel are deschisă nu doar o ușă, ci și un coteț. Conștienți că, prin concedierea aparent bruscă a gheiului inoportun, televiziunea ar putea pierde 100 de telespectatori minoritari (mă refer, evident, la toți homosexualii de la țară care au prostul gust de a se uita la telenovele), nesimțiții de la Acasă TV au lansat inteligentul zvon că-n locul lui Solcanu va veni tot un prezentator din parohie. Cică în cărți sînt Bogdan Boantă (coregraf gay la Dansez pentru tine), Ovidiu Danci (coregraf gay în general), Vlad Roșca (reporter gay la Vocea României, unde e cunoscut sub numele de – ca să vedeți pînă unde-l duce mintea pe Pavel Bartoș – Vlăduț verde de drăguț) și Florin Chechișan zis Keky (un gay atroce, supranumit Cîntărețul pe tocuri, care, așa cum bine observa colega mea de pernă, seamănă leit cu Axinte de la Vacanța Mare după ce i-a făcut o vizită lui Marian Dîrță).

Acestea fiind spuse, vă propun să stați perfect liniștiți. Una la mînă: cele mai mari șanse de a-l înlocui pe Mircea Solcanu le are Victor Slav. Și doi la mînă: Acasă TV e, oricum, de vînzare, deci Victoraș și-ar putea lua a doua mega-țeapă pe anul în curs. Remarc, în final, că lumea în care trăiesc atît Solcanu, cît și Boncea e din ce în ce mai mică. Deci ce-ați zice dacă Adrian Sârbu ar cumpăra Acasă TV de la americani? De cînd un banal homosexual are mai multe coaie decît o întreagă televiziune de fătălăi, pe mine, unul, nu mă mai miră nimic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint