Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu da rabia din mână pe cioara de pe gard

Zoom Nu da rabia din mână pe cioara de pe gard

► Radu Mazăre a fost prezent, îmbrăcat în aviator, la deschiderea noului an școlar. Cu ocazia asta, a aruncat și o privire cuprinzătoare asupra elevilor de clasa I, ca să vadă dacă îi vine tare din urmă vreun contracandidat pentru Primăria Constanței, la alegerile din 2040.

► Un urs turbat a ucis un bătrân de 72 de ani dintr-o comună dâmbovițeană. Pentru că nimeni nu-i nemuritor pe lumea asta, ursul a fost și el împușcat, de un vânător chemat la fața locului să rezolve problema. Se pare că animalul, care a mai atacat două persoane, era mână-n mână cu Poliția locală și cu taximetriștii. Trebuie menționat că, înainte de a fi omorât, ucigașul a fost supus unei expertize psihiatrice, dar s-a constatat că nu avea discernământ, întrucât era urs.

► PDL, PNȚCD și Forța Civică au semnat protocolul Alianței România Dreaptă (ARD), care este condusă de trei președinți: Vasile Blaga, Aurelian Pavelescu și Mihai Răzvan Ungureanu. Aparent, numai cine nu vrea nu ajunge președinte în ARD. Mihail Neamțu, de exemplu, a declarat că putea semna și el protocolul Alianței, dar era cam obosit și i-a fost lene să mai iasă din casă. Plus că trecea printr-o criză extremă de gelozie și n-avea chef să-și vadă mâna împreună cu alt pix.

► Liderii USL s-au întâlnit în Delta Dunării, la Murighiol, pentru a-și împărți colegiile pentru alegerile parlamentare din decembrie. Cel mai relaxat a fost, se pare, Crin Antonescu, deoarece nu ține cu dinții la un loc eligibil. Știe că oricând poate ajunge senator interimar, în urma suspendării unui pedelist.

► Anul acesta au început școala și copiii care intră în clasa 0. Părinții spun că au fost nevoiți să-i dea mai devreme la școală deoarece nu mai aveau cu cine să-i lase la grădiniță.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint