Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu daţi anii pe prostii, luaţi lanterne la copii!

Zoom Nu daţi anii pe prostii, luaţi lanterne la copii!

În tabăra protestatarilor de la Pungești a fost descoperită o prostituată de 15 ani. Dacă n-aș fi citit știrea pe site-ul ziarului Adevărul, aș fi zis că e premisa următorului film din seria Hangover. Potrivit noii comedii cu Bradley Cooper și Zach Galifianakis, protestatarii de la Pungești se opun atât de ferm exploatării prin fracturare hidraulică deoarece se tem că, în urma săpăturilor, autorităților vor descoperi o prostituată moartă pe care au îngropat-o ei cu altă ocazie.

Un tânăr de 23 de ani din Constanța și-a omorât prietenul de pahar pentru o lanternă. Se pare că aceasta are valoare sentimentală pentru agresor, fiind chiar lanterna care l-a băgat la închisoare pentru omor calificat. Un caz similar s-a produs la Tulcea, acolo unde, din motive necunoscute, un bărbat de 44 de ani și-a înjunghiat amicul în abdomen și în torace. Probabil că trăim într-o țară în care e foarte periculos să ai prieteni. De aceea, toți românii ar trebui să adopte o atitudine reținută față de amici și să se întrebe dacă aceștia chiar îi simpatizează sau sunt pe interes și vor numai să bage cuțitul în ei la beție.

În unele sate din Moldova, oamenii au o apetență atât de mică pentru mâncare încât copiii de acolo sunt mușcați nu de câini, ci de porci. Un bebeluș în vârstă de numai șase luni, lăsat probabil nesupravegheat de bunica lui, a fost mușcat de mâini și de urechi de porcul din gospodărie. Probabil că, pentru porci, această specialitate culinară se numește „om de lapte“ și se servește numai la ocazii speciale. Ca, de exemplu, atunci când bunica își lasă nepotul nesupravegheat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint