Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu dați banii pe prostii, luați mașină la covizi

Zoom Nu dați banii pe prostii, luați mașină la covizi

PNL și Klaus Iohannis au intrat în faza „Oamenii sunt proști, hai să le arătăm noi ce e bine și ce e rău“. Cam repede, cam brusc. Dar așa e în situații de criză.

Asta e faza în care a fost și Liviu Dragnea când explica țării cât de rea e Uniunea Europeană și ce bunisunt el și PSD. În această fază a demenței politice se ajungela explicații cât mai simple, ca la retardați. Aproape că se arată cu mâna: eu – bun, ăla–rău. Eu vreau binele țării, ăla vrea răul țării. Textual.

Așa e Iohannis cu „furtul Ardealului“ și Ludovic Orban cu „CCR nu vrea să fie tăiate pensiile speciale“.

Enormități, minciuni ajunse în stadiul horror, spuse simplu, direct, fără nici un accesoriu.

Eh, când și când, simplitatea asta dă niște rateuri deun comic astronomic. Aș a fost Dragnea când a povestit cum era aranjată asasinarea sa. La Dragnea acela afost momentul în care minciuna i-a devenit comorbiditate. Cetățenii ar fi trebuit deci să credă că niște „forțe“, „cercuri“, „unii“ plănuiseră asasinarea sa, pentru că elvoia binele țării, iar ăia răul țării.

Orban nu e încă acolo, dar minciuna a început să dea rateuri grave.Cred că sunt momente în care omului politic, mințind omul atât de mult și într-o manieră atât de ordinară, aproape că nu-i mai pasă.

Iată ce spune Orban la Craiova, unde a mers în prima zi de lucru la uzinele Ford: „Oamenii ar trebui să cumpere mașini în perioada asta. În primul rând că în mașină ești protejat de virus“.

Atât s-a mai forțat să mintă. Pare ceva de genul: Dă-i dracului de proști, oricum vor crede.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale