Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu e aliaj ca fonta, nici premier cum nu e Ponta

Zoom Nu e aliaj ca fonta, nici premier cum nu e Ponta

Victor Ponta s-a retras de la guvernare în 2015, deschizînd drumul spre victoria lui Liviu Dragnea la parlamentare. Apoi s-a retras din PSD, după ce și-a obținut un loc în Parlament, unde a înființat o mică balama folositoare. A obținut un scor neașteptat la europarlamentare și a mai prins ceva culoare în obraji, cam cîtă avea Mihai Tudose în vîrful nasului.

Acum, că PSD nu reușește, spun sondajele, să treacă încă de 25%, Ponta a prins aripi, căci simte că-i nevoie de el. Îl cere poporul înapoi, îl vrea în partid, în alianță, în fruntea bucatelor. Iar Cîrlanul zîmbește plin de înțelesuri. Bănănăie prin teritoriu, mimînd alianțe cu dușmanul, doar-doar o atrage atenția. Și reușește. De unde partidul nu mai voia să audă de el, acum îl caută, îl lingușește, îi întinde covorul roșu. Dar nu pentru decorațiuni a luptat Victoraș atîta amar de vreme cu dictatorul Dragnea, ci pentru ceva mult mai palpabil. Cică de aia îl și urăște cuplul Manda-Vasilescu, fiindcă la întrebarea „Nu-i așa că n-aveți altă propunere mai bună pentru funcția de premier decît mine?“, Marcel Ciolacu n-ar fi răspuns, conform punctajului, „Ba, da, îl avem pe Claudiu!“.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale