Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu mor grașii cînd vor urșii

Zoom Nu mor grașii cînd vor urșii

Administrația Parcurilor Naționale din Statele Unite ale Americii îi sfătuiește pe excursioniști să nu-și sacrifice prietenii mai lenți urșilor. Unul dintre motive ar fi acela că, în ultima vreme, urșii s-au tot îndopat cu junk food și devin, la rîndul lor, grași și lenți.

Dr. Jo Jorgensen, candidatul Partidului Libertarian la președinția SUA, și-a întrerupt campania pentru că a fost mușcată de un liliac. În cel mai bun scenariu, doamna tocmai a devenit vampir. În cel mai rău, doamna tocmai a luat COVID-19 direct de la sursă.

Pakistanul a împrumutat un miliard de dolari de la China ca să-și plătească datoria de un miliard de dolari Arabiei Saudite. E vorba de o datorie mai veche, pe care Pakistanul a făcut-o jucînd barbut cu Emi Pian.

O berărie din Canada și-a cerut scuze pentru că una dintre berile pe care le fabrică se traduce prin „păr pubian“ în limba maori. Asta nu-i nimic, ce ne doare pe noi e că Prințul Harry și Meghan Markle în continuare nu și-au cerut scuze pentru că și-au botezat labradorul negru cu un nume care, tradus în limba română de Irina Margareta Nistor, înseamnă „La naiba“.

Un nudist din Germania a fost fotografiat în timp ce alerga un porc mistreț care îi furase laptop-ul. Cel mai nasol la nudiști e că, după ce se dezbracă, e foarte greu să-i mai deosebești de porcii mistreți.

Aleksandr Lukașenko a anunțat că a cîștigat alegerile din Belarus cu 79,7% din voturi. Mai ciudat e că a făcut asta cu două zile înainte de alegeri.

Coca-Cola a finanțat studii din care să reiasă că principala cauză a obezității e lipsa mișcării, nu zahărul din băuturile carbogazoase. Nenorociți fără inimă! Practic, au pus niște oameni să să facă mișcare degeaba, în speranța că la sfîrșit o să li se facă sete și or să vrea și ei să bea ceva răcoritor.

Un youtuber din Coreea de Sud și-a dat foc la chiloți și a suferit arsuri de gradul 2 ca să-și mulțumească fanii. Cel mai nasol e că chiloții erau un model original Cătălin Botezatu.

Mai multe gene din ADN-ul uman au fost rebotezate pentru că programul Microsoft Excel le transforma automat în date calendaristice. Poftim, să mai ziceți că Bill Gates nu se joacă cu genele noastre pline de rimel.

Americanii vor să-și facă în 2021 propria versiune a concursului Eurovision. Foarte bine, era și timpul ca Mihai Trăistariu să plîngă și să se dea cu fundul de pămînt că nu e primit nici la concursuri de pe alte continente.

Un muzician din New Orleans le oferă copiilor trompete în schimbul armelor de foc pe care aceștia le predau. Avem de-a face cu un sadic. Armele de foc nu-ți pot lua viața decît o singură dată, în timp ce o trompetă plasată în mîinile unui copil din vecini poate însemna ani întregi de tortură lentă și agonizantă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]