Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O bancă de spermă retrage de pe piață mai mulți copii după ce li s-au depistat probleme la sistemul de alăptare

Zoom O bancă de spermă retrage de pe piață mai mulți copii după ce li s-au depistat probleme la sistemul de alăptare

Problema laptelui cu aflatoxină nu este nici pe departe de a se fi stins. O renumită bancă de spermă din România a retras azi de pe piață peste 3 mii de copii după ce s-au depistat anumite probleme la sistemul de alăptare.

"Ce să vă zic, copiii născuți prin banca noastră, nu rezistă la toate solicitările pe care le impune alimentația din România. Dacă-i dai unui copil făcut cu spermă de la noi lapte de-ăsta cu aflatoxină, în cîteva luni e pe butuci, îl dai la REMAT", ne-a decarat directorul băncii.

Dacă pînă de curînd se căuta spermă de la bărbați cultivați, sănătoși și care corespundeau unor standarde de înălțime și greutate, acum este la mare căutare sperma de bărbat pitic, cu burtă și ceafă creață care mănîncă un kil de parizer pe zi, o pulpă de cal crudă, iar la micul dejun, în loc de cereale cu lapte, direct furaje.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint