Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O înjurătură gravă la adresa Europei: Daesh UE!

Zoom O înjurătură gravă la adresa Europei: Daesh UE!

Jurnalul Mariei Grapini (româncă la Bruxelles)

20 noiembrie 2015 – O seară frumoasă vă doresc, tocmai am băut o cafeluță delicioasă, la noi la Bruxelles au scos armata pe străzi să lupte împotriva terorismului care este în Europa. După părerea mea terorismul este un lucru rău care nu îmi place deloc dar mă bucur că văd băieți frumoși în uniforme pe străzi să ne mai clătim și noi ochii că prea mult muncim aici la Bruxelles. Îmi aduce aminte de vatra satului românesc cînd ieșeau băieții la horă. Vă sărut dulce.

22 noiembrie 2015 – O zi frumoasă vă doresc, sper că v-ați băut cafeluța, eu mi-am băut-o și a fost delicioasă. Poliția a închis toate gurile de metrou așa că am fost silită să merg pe jos aproape 3 kilometri așa cum mergeam cînd eram copil cu vacile la păscut, a fost minunat. Ce nu este minunat sînt oamenii invidioși și perverși cu sufletul plin de pizmă care încearcă să-ți fure zîmbetul, dar eu nu îi las. Vă sărut și vă îmbrățișez.

24 noiembrie 2015 – Weekend frumos vă doresc, de azi de dimineață mă gîndesc doar cum să savurez o cafeluță delicioasă. La locul unde îmi luam de obicei, armata a împușcat azi trei teroriști plini de ură care ne pizmuiau tradițiile și pacea pe care ne-o dorim. Doamne ce zile trăim. Nu mă gîndesc la mine, mă gîndesc la statuia cu copilul ăla care face pipilică într-un vas. Ce îngrijorați trebuie să fie părinții lui că e singur pe străzi. Am să trec mai încolo să văd dacă este bine. Vă sărut și vă doresc liniște sufletească, Doamne ajută.

Jurnalul lui Gigi Becali (fost român la Bruxelles)

19 noiembrie – Nu-mi vine să cred, au scos armata pe stradă la Bruxelles. Când m-a anunțat Luțu, am crezut că leșin. Se pare că armata asta își bagă coada peste tot. Nu e destul că mi-a luat brand-ul Steaua, acum vrea să ia și capitala Uniunii Europene de la belgieni?

20 noiembrie – Mi-a scris doamna Grapini despre situația de la Bruxelles. M-a impresionat profund, chiar mi-au dat lacrimile. M-au deranjat, însă, greșelile gramaticale. A omis să pună o virgulă între subiect și predicat.

21 noiembrie – Nu-i înțeleg deloc pe fundamentaliștii religioși ai Statului Islamic. Îi urăsc din toată inima. Nu i-aș da voie nici unui jihadist să joace la Steaua, deoarece, dacă nu ești creștin ortodox, n-ai voie să reprezinți culorile roș-albastre.

22 noiembrie – S-a stricat de tot Bruxelles- ul de când nu mai sunt eu europarlamentar. Păi, îndrăznea vreun jihadist să facă deranj pe vremea aia? Păi, imediat îi dădea Zmărăndescu două scatoalce și nu se mai trezea două săptămâni.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  Nu seamana deloc cu realitatea. Prea multe virgule, prea multe cratime.

 2. #2

  Trebuie sa ne radem ? Atunci, ha,ha ! Lasati subiectele de mult expirate gen Grapini (i) si Becali (i), aveti marfa proaspata, “legitimata”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]