Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O înjurătură gravă la adresa Europei: Daesh UE!

Zoom O înjurătură gravă la adresa Europei: Daesh UE!

Jurnalul Mariei Grapini (româncă la Bruxelles)

20 noiembrie 2015 – O seară frumoasă vă doresc, tocmai am băut o cafeluță delicioasă, la noi la Bruxelles au scos armata pe străzi să lupte împotriva terorismului care este în Europa. După părerea mea terorismul este un lucru rău care nu îmi place deloc dar mă bucur că văd băieți frumoși în uniforme pe străzi să ne mai clătim și noi ochii că prea mult muncim aici la Bruxelles. Îmi aduce aminte de vatra satului românesc cînd ieșeau băieții la horă. Vă sărut dulce.

22 noiembrie 2015 – O zi frumoasă vă doresc, sper că v-ați băut cafeluța, eu mi-am băut-o și a fost delicioasă. Poliția a închis toate gurile de metrou așa că am fost silită să merg pe jos aproape 3 kilometri așa cum mergeam cînd eram copil cu vacile la păscut, a fost minunat. Ce nu este minunat sînt oamenii invidioși și perverși cu sufletul plin de pizmă care încearcă să-ți fure zîmbetul, dar eu nu îi las. Vă sărut și vă îmbrățișez.

24 noiembrie 2015 – Weekend frumos vă doresc, de azi de dimineață mă gîndesc doar cum să savurez o cafeluță delicioasă. La locul unde îmi luam de obicei, armata a împușcat azi trei teroriști plini de ură care ne pizmuiau tradițiile și pacea pe care ne-o dorim. Doamne ce zile trăim. Nu mă gîndesc la mine, mă gîndesc la statuia cu copilul ăla care face pipilică într-un vas. Ce îngrijorați trebuie să fie părinții lui că e singur pe străzi. Am să trec mai încolo să văd dacă este bine. Vă sărut și vă doresc liniște sufletească, Doamne ajută.

Jurnalul lui Gigi Becali (fost român la Bruxelles)

19 noiembrie – Nu-mi vine să cred, au scos armata pe stradă la Bruxelles. Când m-a anunțat Luțu, am crezut că leșin. Se pare că armata asta își bagă coada peste tot. Nu e destul că mi-a luat brand-ul Steaua, acum vrea să ia și capitala Uniunii Europene de la belgieni?

20 noiembrie – Mi-a scris doamna Grapini despre situația de la Bruxelles. M-a impresionat profund, chiar mi-au dat lacrimile. M-au deranjat, însă, greșelile gramaticale. A omis să pună o virgulă între subiect și predicat.

21 noiembrie – Nu-i înțeleg deloc pe fundamentaliștii religioși ai Statului Islamic. Îi urăsc din toată inima. Nu i-aș da voie nici unui jihadist să joace la Steaua, deoarece, dacă nu ești creștin ortodox, n-ai voie să reprezinți culorile roș-albastre.

22 noiembrie – S-a stricat de tot Bruxelles- ul de când nu mai sunt eu europarlamentar. Păi, îndrăznea vreun jihadist să facă deranj pe vremea aia? Păi, imediat îi dădea Zmărăndescu două scatoalce și nu se mai trezea două săptămâni.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  Nu seamana deloc cu realitatea. Prea multe virgule, prea multe cratime.

 2. #2

  Trebuie sa ne radem ? Atunci, ha,ha ! Lasati subiectele de mult expirate gen Grapini (i) si Becali (i), aveti marfa proaspata, “legitimata”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]