Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O zi din viața lui Mihail Neamțu

Zoom O zi din viața lui Mihail Neamțu

7:30 – Se bucură că a dormit toată noaptea pe mâna dreaptă și că s-a trezit cu ea amorțită, deoarece în felul ăsta e ca și cum ar face sex cu altcineva.

8:00 – Iese din baie în urletele părinților, care strigă la el: ”O să orbești! În fiecare lună îți cumpărăm alți ochelari!”

9:42 – Întârzie la o întâlnire cu alegătorii, deoarece mâna lui s-a foit vreo 20 de minute prin casă, neștiind cu ce să se îmbrace.

11:00 – Incident neplăcut la o întâlnire cu alegătorii, după ce câțiva fani dinamoviști îi spun că nu Codreanu a fost unicul căpitan, ci Hâldan.

15:03 – Îl mănâncă palma dreaptă. Se întreabă dacă ăsta e un semn că dă, că ia, sau că face.

17:30 – Un cunoscut îl invită să vadă Lista lui Schindler, dar Neamțu refuză spunând că nu-i plac filmele alb-negru. Luat prea repede, altă scuză n-a putut găsi.

18:15 – Își cumpără canabis de la traficanți, ca să ”get heil”.

19:00 – După o zi epuizantă de campanie electorală, se întoarce acasă cu autobuzul. Văzând că nu găsește niciun loc liber, începe să recite : ”Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

23:12 – Înainte de culcare, se uită melancolic la cuibul de păsări legionare din dreptul ferestrei.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint