Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oamenii de știință au descoperit în lucrarea lui Tobă un pasaj misterios, care nu-i copiat de nicăieri

Zoom Oamenii de știință au descoperit în lucrarea lui Tobă un pasaj misterios, care nu-i copiat de nicăieri

Stupoare în lumea academică, după ce membrii Comisiei de Etică au descoperit în lucrarea de doctorat a ministrului Petre Tobă un paragraf misterios, care nu pare copiat de nicăieri. ”Nu știm de unde provin cuvintele astea, dar toate informațiile pe care le avem indică un singur lucru: că le-a scris Tobă din mintea lui fără să le copieze de nicăieri”, a explicat unul dintre membrii Comisiei de Etică.

Paragraful misterior i-a pus pe jar pe cercetători. Ei au luat la puricat toate bibliotecile din țară, încercând să găsească lucrarea din care l-a copiat Tobă, deoarece, să fim serioși, ministrul de Interne nu pare genul de om capabil să scrie ceva original, de la el din cap.

Căutările au vizat nu doar cărțile de drept și de politologie, ci și volumele pentru copii și adolescenți.

”E posibil să fi copiat dintr-o gamă largă de domenii”, a explicat un cercetător din Comisia de Etică. ”Se știe că domnul chestor Tobă, atunci când se așază la masa de scris pentru a redacta o lucrare științifică, e un om al Renașterii. Copiază din istorie, literatură, matematică, teoria artei, chimie, fizica particulelor, chiar și din cărți de dezvoltare personală. O să râdeți, dar se regăsesc, în lucrarea lui de doctorat, inclusiv două pagini din 50 de umbre ale lui Gray.”

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Omul e toba de carte! Si incruntat,ca sa para intrasigent…De fapt e ca toti politistii,inclusiv cei din bancuri…

  2. #2

    Categoric e mai bun decat un militian !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint