Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Roman (femeie destul de gravidă): "Am vrut rochie roz pentru că aștept o fetiță. De ieri, nașul meu mi-a dat și o poreclă foarte draguță… Îmi spune Bombonica."

Zoom Oana Roman (femeie destul de gravidă): "Am vrut rochie roz pentru că aștept o fetiță. De ieri, nașul meu mi-a dat și o poreclă foarte draguță… Îmi spune Bombonica."

Gen Avem un cîine. Cum procedăm?

Sylvia (un soi de cîntăreață sau ceva):"Am zis că dacă tot nu am făcut un copil, măcar să îmi iau un cățel. Mi-l doresc de mult timp, dar am așteptat să treacă perioada asta cu concerte multe, ca să am puțin mai mult timp de el, să îl educ. Am citit despre toate rasele de cîini și așa m-am hotărît să îl iau pe el. Nu am vrut ceva ce are toată populația." (cancan.ro, 19 ianuarie)

Corect. Cînd îți iei cîine, important e să nu aibă toată populația. Și să fie un cîine de firmă, din colecția din anul curent. Dacă se demodează e OK, găsești tu o rudă de la țară căreia să i-l dai la mîna a doua.

Gen Bombonica în acțiune

Oana Roman (femeie destul de gravidă):"Am vrut rochie roz pentru că aștept o fetiță. De ieri, nașul meu mi-a dat și o poreclă foarte draguță… Îmi spune Bombonica." (PRO TV, 16 ianuarie)

Nu vreau să par un fan al dacilor liberi sau vreun adept al teoriilor conspiraționiste, dar chiar se-ntîmplă niște lucruri. În viața mea nu s-a mai referit cineva la Oana Roman printr-un diminutiv!

 

Gen Moartea citește ziarul pe net

Bianca Dragușanu (femeie bionică):„Eu am făcut să sufere oamenii care m-au iubit cel mai tare. Sînt propria mea victimă. Știu că Victor mă iubește foarte tare. Victor are toate motivele să creadă acum că eu nu îl iubesc avînd în vedere faptele mele. Consider că, în timp, totul se poate reconstrui. Doar moartea este definitivă." (cancan.ro, 17 ianuarie)

Cineva i-a făcut cadou Biancăi o carte de citate siropoase. Pentru că face prostituția să pară o chestie atît de romantică.

 

Gen Sînt extrem de dubios, dar mă tratez în tabloide

Ștefan Stan (un pulifrici prin excelență):"Andreea e o femeie foarte greu de cucerit, e o femeie foarte dificilă. Oricine vrea să fie cu ea are o luptă foarte grea de dus. Atunci cînd ești cu ea, trebuie să îți imaginezi că te lupți cu întreaga armată otomană și nu ai la tine decît un amărît de cuțit." (cancan.ro. 17 ianuarie)

Sînt curios cît o să trăiască acest vierme penibil din ridicola sa relație de PR cu Andreea Mantea. Iar partea cea mai nasoală e că Ștefan Stan n-are decît 36 de ani.

 

Gen Florin Salam, dar cu nuanțe creștine

Celia (practic, o femeie măritată):"Am fost curtată de bărbați foarte bogați, muuuuult mai bogați ca soțul meu. Iubirea adevărată e foarte rară în ziua de azi. Știu că asta vă roade pe cîțiva din voi! Dar invidia aceasta o să vă pună ceață pe ochii minții și numai din cauza asta n-o să aveți ce au cei cărora le-ați săpa groapa din invidie!" (Facebook, 17 ianuarie)

Mesaj puternic, trebuie să recunosc. Dar Celiuța, cum îi zic prietenii, a uitat să menționeze că invidioșii în cauză n-au valoarea ei. Păi, se poate să filosofezi pe stil manelist fără să zici nimic despre valoare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint