Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Zăvoranu (nu vrea în fiecare seară): „Eu poate nu vreau în fiecare seară.”

Zoom Oana Zăvoranu (nu vrea în fiecare seară): „Eu poate nu vreau în fiecare seară.”

Gen Probleme la cutia de viteze

Cristian Tudor Popescu (de modă veche): „Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro şi cu maşini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vlogger-ul Selly sau Selby… El era reprezentantul noii generaţii care vine cu forţă, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbătrînite, dinozaurii. Frumos, revoluţionar! Şi-acum văd că prima lui grijă este să-şi ia la maşină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a şi ciocnit-o. Eu sînt de modă veche. Cînd dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare, nu simple.” (GSP, 14 decembrie)

În mod evident, CTP are dreptate. Dacă vlogger-ul Selly, sau Selby, chiar ar fi fost un tînăr de ispravă, care vrea să realizeze ceva în viața lui, atunci în loc de o mașină de 70.000 de euro sau o geacă de 1.500 de euro și-ar fi cumpărat zece Dacii Sandero și 750 de geci de trening. Pe de altă parte, după ce ani de zile i-a tocat pe dușmanii democrației, pe dușmanii Simonei Halep și pe Cosmin Prelipceanu, faptul că CTP a ajuns să se războiască cu vlogger-ul Selly, sau Selby, e destul de bizar și indică niște probleme interioare, nu simple.

 

Gen Echipamentul din dotare

Oana Zăvoranu (nu vrea în fiecare seară): „Alex e dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară.” (Libertatea, 12 decembrie)

Înainte să vă entuziasmați inutil, gîndiți-vă că omul poate e dotat cu lucruri utile. De exemplu, calmante și o țeavă mică cu săgeți, pe care o folosește ca să introducă calmantele în Oana.

 

Gen Decorația de independență

Ilie Năstase (general): „Am și niște titluri militare, pe alea de sport nu mi le poate retrage tovarășul Iohannis nu știu de ce tocmai acum. Cred că are ceva personal cu mine. (…) N-am de ce să fiu dezamăgit, mai ales că eu am cea mai mare distincție a unei țări, Franța, o respect, mai ales pentru domnul care murit, Jacques Chirac.” (Spynews, 11 decembrie)

Nici nu vrem să știm în ce stadiu s-ar fi aflat relația dintre Ilie Năstase și Franța dacă domnul Jacques Chirac nu murea. Probabil ar fi fost mult mai rece și n-ar fi implicat nici titlul militar de Napoleon.

 

Gen Clarinetul și claribrutul

Adrian Minune (păgubit): “Fac acest apel pentru a-mi recupera un instrument care mi s-a furat aici, la hotel, din mașină, la Milano. Cei care sînteți din Italia, care puteți da niște telefoane, să mi se aducă instrumentul înapoi, plătim bineînțeles, pentru că fiecare are meseria lui, fiecare muncim pentru cîte ceva… Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascați, au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul! (…) Dacă nu se poate, asta este, nu are ce să facă cu clarinetul, că nu face de mîncare.” (Wowbiz, 14 decembrie)

E oribil ce tupeu au ajuns să aibă hoții din țară și din străinătate. Toate ca toate, dar să îndrăznești să furi un clarinet de la un copil? Așa ceva nu se face. Dacă micuțul avea nevoie de el la serbarea de la școală?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]