Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Obama și premierul danez declanșează Războiul celor două poze

Zoom Obama și premierul danez declanșează Războiul celor două poze

Jurnalul lui Barack Obama (președintele SUA și iubitor de fotografie cu Helle Thorning-Schmidt)

10 decembrie 2013

Dragă jurnalule, nu pot să zic că m-am distrat la înmormîntarea lui Mandela, pentru că ar fi de prost gust. O să spun, în schimb, că e acolo sus, în Top 3 cele mai mișto înmormîntări la care am participat vreodată.

11 decembrie 2013

M-am bucurat nespus cînd bunăciunea aia blondă de Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, a venit la mine și s-a oferit să facem o poză împreună. Chiar mă săturasem să o tot decupez pe Michelle din poze vechi și să o photoshopez pe Helle în locul ei.

12 decembrie 2013

Am impresia că Halle e cam nimfotomană. Nu se mai satură de făcut poze cu mine. Ne facem poze ca doi nebuni, peste tot pe unde apucăm: în parc, în tramvai, în debara. Chiar de dimineață ne fșceam poze pe blatul din bucătărie cînd a intrat Michelle. Noroc că era și Cameron cu noi, altfel ar fi fost greu să-i explic ce se întîmplă.

Jurnalul lui Helle Thorning-Schmidt (prim-ministrul Danemarcei și iubitoare de fotografie)

11 decembrie

Multă lume crede că eu am sărit pe Obama să ne facem o poză împreună, dar martorii știu că nu-i așa. El a venit, de fapt, la mine și m-a luat repede, cu o replică de agățat pe care o aud de la mai toți șefii de stat cu care mă întâlnesc: ”Am auzit că ceva e sexy în Danemarca”. După care a apărut Michelle Obama și Barack s-a sucit complet. A trebuit să-și retragă cuvintele și să spună că sunt o albinoasă plină de riduri și cu țâțele cam moi, din cât a simțit el prin bluză.

12 decembrie

Dragă jurnalule, în momentele astea mă simt ca o adolescentă îndrăgostită. Parcă aș fi în Romeo și Julieta, protagonista unei povești de dragoste imposibile, căreia familiile noastre i se opun. Deși pe undeva e normal ca soțul meu și soția lui să nu fie de acord ca noi să ne vedem prin camere de hotel.

13 decembrie

Ce gafă ridicolă am făcut! Am apăsat greșit la telefon și i-am trimis lui Obama o poză cu mine goală, în loc să-i trimit o poză în care apar făcând sex cu soțul meu și cu doi prieteni de-ai lui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint