Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oprescu: În trei zile dăm jos decoraţiunile de Crăciun şi le punem pe cele de Paşte

Zoom Oprescu: În trei zile dăm jos decoraţiunile de Crăciun şi le punem pe cele de Paşte

La doar cîteva zile după ce a şcocat pe toată lumea, anunţînd că a terminat de instalat toate decoraţiunile luminoase de Crăciun, cu doar două luni şi jumătate înainte de Naşterea Domnului, Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat astăzi că intenţionează să le dea jos şi să monteze deja decoraţiunile de Paşte, pentru că nu mai e foarte mult timp.

“Nu-mi place să batem pasul pe loc, avem un program foarte strîns şi nu ne putem permite nici o întîziere”, a declarat Sorin Oprescu. “Le-aţi văzut pe astea de Crăciun, sînt foarte frumoase, v-aţi bucurat de ele ce v-aţi bucurat, acuma trebuie să mergem mai departe, nu putem să rămînem tot timpul blocaţi în trecut, ca pe vremea comuniştilor! Trebuie ouă, iepuraşi, vine primăvara în curînd. Mai e foarte puţin pînă la Sf. Maria. Halloween! Ziua Americii! Am o datorie faţă de locuitorii Bucureştiului, nu pot să-i dezamăgesc”.

Se estimează că în ritmul acesta, peste doar cîteva săptămîni, bucureştenii se vor putea bucura din nou de luminiţe pe marile bulevarde, însă nu luminiţele de anul acesta, luminiţele pentru Crăciunul din 2016.

Exclusiv online

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint