Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Opriți testarea, vreu să cobor!

Zoom Opriți testarea, vreu să cobor!

Alexandru Rafila recunoaște că „testarea șchioapătă“. Asta dacă denumești prin șchiop o persoană moartă, călcată de tren, asupra căreia a fost lansat un atac cu avioanele NATO de la Kogălniceanu. Atunci, da, testarea cam șchioapătă.

Gabriel Oprea, cu o față opărită ca un fund de copil căruia nu i s-au schimbat pamperșii două săptămâni, le-a urat românilor de Crăciun: „Vă doresc să-i aveți pe toți cei dragi alături“. Întrebarea e alta: de ce naiba putem da peste astfel de „știri“ pe site-urile de știri?

Gabriel Liiceanu a dat de pământ cu Ion Iliescu pentru Mineriada din 1990. Ce vremuri, cu toții eram mai tineri, Liiceanu nu apucase nici prima scutire de taxe.

Eurostat, institutul de statistică al Uniunii Europene, confirmă și pentru anul 2020: România este pe primul loc în UE în privința procentului din cheltuieli alocat pentru hrană. Cu alte cuvinte, exact, ne place să mâncăm foarte-foarte mult. Cum, mă, cum să progresăm când, după ce că suntem putori, ne mai place și haleala?

Judecătorul Danileț a dat statul român în judecată la CEDO după ce a fost sancționat pentru postări pe Facebook. Neinteresant. Danileț, caută-mă când dai în judecată Facebook pentru că ai postat chestii despre România și ți-ai luat ban!
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint