Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Opulență: Un bucureștean și-a acoperit pereții cu carpete din șorici

Zoom Opulență: Un bucureștean și-a acoperit pereții cu carpete din șorici

Lux și opulență în apartamentul lui Teodor P., un bucureștean din cartierul Balta Albă care, plictisindu-se de priveliștea pereților goi din sufragerie, i-a acoperit cu carpete din șorici. „Mi-am dat seama că un tapet ar fi ceva banal. În plus, unde mai găsești meseriași acum, de sărbători? Era mult mai ușor să atârn pe pereți carpete din șorici de mangaliță“, a explicat domnul Teodor. „Știu că-n câteva luni s-ar putea să nu mai fie la modă, dar nu-mi fac probleme. Până atunci, oricum mănânc carpeta, la ce vremuri se anunță“, a mai spus bărbatul.

Bucureșteanul spune că i-a venit ideea unei carpete din șorici după ce unul dintre vecini și-a izolat termic apartamentul folosind slănina a cinci porci. „E un material ecologic, în primul rând“, ne-a spus Teodor P. „Apoi, e și un material mult mai sigur. Nu doar că n-o să ardă ca polistirenul, dar, în caz de incendiu, un miros delicios se va răspândi peste toată zona, atrăgându-i pe vecini și pe trecători, ca să dea o mână de ajutor.“
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale