Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ordin de relaxare

Zoom Ordin de relaxare

Rusia a anunțat că începe să relaxeze măsurile de izolare, într-o zi în care a avut 11.000 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Poate nu înțelegeți, în Rusia relaxarea nu se discută, se execută. Și dacă nu se execută cum trebuie, tot se execută. De altfel, asta e și a doua cauză a mortalității după COVID-19, nerelaxarea suficientă.

Organizația Mondială a Sănătății spune că stropirea străzilor cu dezinfectanți și alte subtanțe chimice nu distruge coronavirusul și poate dăuna oamenilor. Să-i anunțe cineva și pe primarii din București. Se pot întoarce la stropitul cu apă sfințită.

FC Seul, o echipă de fotbal din prima ligă sud-coreeană, a umplut tribunele cu păpuși sexuale în loc de spectatori. Cei mai dezamăgiți au fost jucătorii echipei, care pînă să fie anunțați de situație își găsiseră mulți și neveste, amante sau prietene.

Un preot din Detroit a fost filmat în timp ce folosea un pistol cu apă ca să împrăștie apă sfințită. Doamne, cît de obsedați de arme sînt americanii!Cum ar arăta, de exemplu,arhiepiscopul Tomisului de la noi, înarmat cu două tunuri cu apă Squirtinator 5000, trăgînd la întîmplare în cuvioși, dintr-un elicopter Huey? Destul de mișto, mai ales că sigur i-ar proteja mai mult decît dacă folosește aceeași linguriță.

În Statele Unite ale Americii a apărut un nou tip de mască de protecție care are o găurică mică pentru pai ca să te poți bucura în continuare de un cocktail chiar și atunci cînd te protejezi. În momentul în care o să apară și măștile cu o găurică mare pentru șaorma, atunci o să fim impresionați.

Deși oficial s-au închis, piețele cu animale exotice, moarte sau vii, funcționează în continuare bine-mersi în China, Thailanda, Filipine, Vietnam și Laos. Vestea e una excelentă, avînd în vedere că ne doream din tot sufletul o pandemie nouă pentru 2021-2022, preferabil de la un animal mai mișto decît liliecii sau pangolinii, că pe ăștia nici măcar nu-i găsești la Obor să-i pui la mici.

Un magazin de înghețată din Hong Kong a început să vîndă înghețată cu aromă de gaz lacrimogen. Dacă vînzătorul de înghețată nu te și bate în același timp, nu te urcă în dubă și nu încearcă să te tortureze în drum spre secție,parcă n-are niciun haz.

Francezii au primit ordin să mănînce mai multă brînză ca să compenseze scăderea vînzărilor de brînză cu pînă la 60%.Ar putea fi începutul renașterii. Dacă mănînci mai multă brînză repornești și industria vinului. Repornești industria vinului, ai nevoie și de croissante. Mănînci croissante, repornești și fabrica Dacia-Renault de la Mioveni. Vedeți, toate sînt legate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]