Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Organizația Națiunilor care se unesc

Zoom Organizația Națiunilor care se unesc

Organizația Națiunilor Unite și-a cerut scuze după ce un bărbat și o femeie au fost filmați făcînd sex într-o mașină purtînd însemnele sale, la Tel Aviv. Chiar nu e nevoie de scuze. În primul rînd, misiunile de menținere a erecției ar trebui să fie ceva constant în rîndul căscuțelor albastre. În al doilea rînd, dacă cei doi erau din țări diferite, însemnă că Organizația și-a atins scopul și a unit niște națiuni. În zona brîului.

Un grup de americani din Florida se opune purtatului de măști pentru că interferează cu sistemul respirator al omului, un sistem minunat creat chiar de Dumnezeu. Florida tocmai a depășit 5.500 de infectări noi pe zi, ceea ce înseamnă că mulți dintre cei care nu vor să poarte mască o să aibă ocazia în curînd să discute despre sistemul respirator cu Creatorul însuși.

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost amendat pentru că nu purta mască în biserică. Tot e bine că măcar nu fuma, ca alți premieri pe care-i cunoaștem noi.

Bill Gates se teme că oamenii ar putea să respingă un eventual vaccin împotriva coronavirusului. Cel puțin asta i-au comunicat microcipurile implantate la Kaufland.

Fata lui Michael Jackson o să-l joace pe Iisus într-un film, dar varianta lesbiană. Pare genul de film pe care TVR n-o să-l dea de Paște în locul versiunii clasice a lui Zeffirelli. Totuși, în același timp, nici măcar nu-i cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut cineva din familia lui Michael Jackson.

Biserica Catolică se pregătește să aibă primul sfînt patron al Internetului, după ce a recunoscut o minune făcută de un băiat pasionat de programare, care a murit la 15 ani de leucemie. Adevărul e că există locuri întunecate pe Internet care ar avea nevoie de puțin Dumnezeu. De exemplu, pe conturile de Facebook ale „marilor creștini“.

Unul din trei piloți din Pakistan are licență falsă de pilotaj. Să fim serioși, care-i cel mai rău lucru pe care pot să-l facă, să prăbușească niște avioane de linie pe o serie de obiective civile și militare?

Canada vrea să introducă programarea și educația financiară în programa școlară încă din clasa I. În România, mai mult ca sigur va fi nevoie de o semnătură din partea părinților pentru asta fiindcă nu ne dorim să-i pervertim pe copiii noștri cu lucruri din astea anormale care fac parte din lucrarea lui Satan.

Rusia le-a promis recompense afganilor pentru fiecare militar american sau britanic pe care-l omoară. Sigur, e ceva absolut normal și n-avem nici un motiv să ne îngrijorăm, mai ales că Donald Trump tot face lobby pentru ca Rusia să se întoarcă în grupul G7.

O universitate din Japonia a emis prima diplomă de ninja. Absolventul e așteptat la Strehaia pentru o serie de probe practice cu sabia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]