Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Otravă în alimente: Cercetătorii din Vaslui au descoperit că parizerul din comerț conține apă

Zoom Otravă în alimente: Cercetătorii din Vaslui au descoperit că parizerul din comerț conține apă

Atenție la ce cumpărați pentru masa de sărbători! Cercetătorii dintr-un sat vasluian au descoperit că deliciosul parizer care se găsește la magazinul mixt din localitate conține apă, ceea ce-i o adevărată otravă pentru consumatorii care nu pun gura pe vreun lichid care-i mai slab decât vinul roșu.

“E posibil ca, prin alte părți, oamenii să fie obișnuiți cu apa, dar la noi nu e cazul”, avertizează cercetătorul. “Trebuie să fi fost expus foarte mult timp la apă ca s-o tolerezi în alimentație. Pentru uz intern, apa e un dezastru prin părțile noastre. Odată, cineva i-a pus lui nea Costică Boaru apă în loc de țuică și era să-l omoare. S-a înecat, a tușit, a început să se zvârcolească pe jos, strigând că l-a înșelat cârciumarul. Se prăpădea nea Costică cu zile, în condițiile în care ficatul putea să-l mai ducă un an-doi ca popa.”

Pentru a evita produsele nesănătoase din comerț, medicii din Vaslui le recomandă localnicilor să-și prepare singuri friptură în sos de vin, iar dacă n-au friptură, să mănânce doar sosul de vin, care de fapt e vin sută la sută.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100