Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pămîntul doare

Zoom Pămîntul doare

Bărbatul care și-a construit o rachetă cu abur ca să zboare în spațiu și să demonstreze că Pămîntul e plat a murit în mod tragic după ce racheta lui s-a prăbușit. Sigur, e sinistru, dar măcar a demonstrat că ceva tot e plat în relația om-Pămînt: omul.

Burger King a lansat o nouă reclamă în care prezintă un burger acoperit de mucegai, semn că a renunțat la conservanți. Ca să contracareze strategia asta genială de marketing, probabil că McDonald’s ar trebui să scoată o reclamă cu un clovn acoperit de mucegai, iar KFC cu un pui acoperit de mucegai. Ce să faci, nu mai e nici monarhia fast-food ce era odată.

Potrivit unui studiu, posesorii de cîini fac mai multe poze cu cîinele decît cu familia. Bineînțeles, ar fi destul de ciudat să aibă poze cu familia făcîndu-și nevoile într-un tufiș. Nu neapărat pentru că nu s-ar putea întîmpla, ci pentru că e degradant pentru tufiș.

Argentina a doborît recordul mondial pentru cel mai mare salam din lume cu un salam de 99,50 metri lungime. Țeapa lor, pentru că cel mai mare salam din lume rămîne Florin Salam, iar Florin Salam nu poate fi măsurat pentru că geniul lui e mult prea mare pentru orice instrument de măsură creat de om.

Un ministru indonezian îi încurajează pe bogați să se însoare cu săraci, ca să reducă astfel prăpastia dintre săraci și bogați. I-auzi ce idee bună, de ce nu s-a mai gîndit oare nimeni la asta pînă acum? A, stai, e fix povestea din Cenușăreasa.

Rusia se gîndește să modifice Constituția astfel încît foștii președinți să aibă imunitate pe viață. E clar că Putin a începu să îmbătrînească dacă deja nu mai are încredere că va cîștiga alegerile la care candidează singur. Sau asta, sau Gorbaciov și-a adus aminte că a făcut ceva nasol. Pe Medvedev nu cred are rost să-l luăm în calcul. El nici măcar nu știe c-a fost președinte.

Parlamentul egiptean vrea să încurajeze mediul de afaceri oferindu-le imunitate în fața legii tuturor oamenilor de afaceri. Și, pînă la urmă, de ce să nu primească imunitate? Vorba aia: au furat, dar au și dat la oameni înapoi. O piramidă, un sfinx, ce s-a putut face.

În Statele Unite ale Americii se fură din ce în ce mai des albine. Practic, stai liniștit cu albinele în stup și cînd te duci să le vizitezi, să beți o cafea împreună, hop, descoperi că ai rămas fără albine. Desigur, poți să-ți schimbi încuietoarele la stup, poți să-ți angajezi o firmă de trîntori de pază, dar cel mai bine e să-ți înveți albinele să nu deschidă stupul la necunoscuți și nici să nu bîzîie provocator. Paza bună trece primejdia rea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale