Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Partid comunist, decis să incrimineze posesia de orice, nu doar de droguri

Zoom Partid comunist, decis să incrimineze posesia de orice, nu doar de droguri

Decizie controversată a partidului USC (Uniunea Salvați Comunismul), care a anunțat că vrea să introducă pedepse dure pentru posesia de orice, nu doar de droguri sau arme cu glonț. “Momentan, posesia de obiecte e tolerată în cele mai multe cazuri. Doar când e vorba de mașini sau de apartamente statul intervine și te taxează, dar nu cine știe ce. Noi, cei de la Uniunea Salvați Comunismul, vrem să punem capăt acestui flagel care este posesia. Vom pedepsi posesia fără milă, chiar dacă e vorba doar de un obiect mic, de câteva grame, pe care oamenii l-au luat ca să-l consume”, ne-a declarat Viorel Ierbăreanu, vicepreședintele partidului.

Un comunicat al USC subliniază că posesia înseamnă furt și că nu e normal ca oamenii să posede lucruri, ca și cum acestea ar fi simple obiecte.

Pe de altă parte, campania de toleranță zero față de posesie a început deja. Se pare că, zilele trecute, mai mulți demoni biblici au fost arestați pentru posesie, deși toți s-au jurat că omul pe care-l posedau nu era al lor și că l-au găsit pe jos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale