Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Patrulele de polițiști nu mai sunt în siguranță

Zoom Patrulele de polițiști nu mai sunt în siguranță

Am citit azi că patru polițiști înarmați au fost bătuți de doi bărbați, în comuna Gilău. Probabil că agresorii, fiind depășiți numeric, și-au atras victimele mai întâi pe teren mlăștinos, ca Mircea cel Bătrân la Rovine. De fapt, exagerez. Dacă unul dintre bătăuși nu era Chuck Norris, îmbrăcat într-o vestă antoglonț, polițiștii n-au nicio scuză.

Nu-i exclus totuși ca știrea să facă parte din seria de bancuri care sună cam așa: De câți polițiști e nevoie ca să fie bătuți de doi indivizi?

 

Citind știrea mai departe și familiarizându-mă cu detaliile ei sordide, aflu că agresorii erau țigani, iar cel mai tânăr dintre ei conducea un BMW cu geamuri fumurii și numere de Franța. După ce agenții l-au oprit, tânărul a refuzat să se legitimize și, pentru că era singur – deci ar fi putut să bată maxim trei polițiști – și-a mai chemat și un unchi în ajutor.

 

Până la urmă, polițiștii au ieșit din altercație șifonați rău, iar hainele lor, rupte. Mi-i și imaginez cu mânecile parțial desprinse din umăr și cu fâșii lipsă din pantaloni. Tot ce le lipsea mai era un acordeon făcut guler în jurul gâtului. 

4 comentarii

 1. #1

  Nu vreau sa fac referire la articol, vreau doar sa-mi exprim aprecierea fata de linistea exprimata de fotografia asta din delta, in care pelicanii, asezati pe luciul apei ce reflecta asfintitul (cam citron), picotesc usor, impacati cu ideea de a fi considerati doar niste ciocuri cu pungi…

 2. #2

  ministrul Igas a afirmat ca jumate din personal este angajat pe baza de rudenie – eu zic ca cealalta jumatate este pe pile si suta la suta pe spaga de rigoare – iar sefii sunt avansati dublu- daca platim tot noi, privatizatii…

 3. #3

  Ai o imaginatie, frate….Esti mare !! :-))

 4. #4

  Suntem in tara tuturor posibilitatilor,Jandarmeria disponibilizeaza cadre care au absolvit Scoala Militara,dar pastreaza “ANGAJARILE” din 2007 care sunt foarte instruiti,unii nu stiu sa scrie,dar lipsa de cultura le aduce un bonus la sfarsitul anului,calificativul de FB(foarte bun),iar cei injurati,scuipati si raniti in misiuni se aleg cu ce mai ramane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale