Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

PDL, rezervorul de viitori traseişti ai Forţei Civice

Zoom PDL, rezervorul de viitori traseişti ai Forţei Civice

Forţa Civică, născută rapid din înregistrări anterioare pentru a putea participa la alegeri, nu are de gînd să se mulţumească şi după 9 decembrie cu rolul de tînără speranţă a dreptei.

Se spune, printre vînzătorii de parfumuri, că Ungureanu ar fi scăpat, discret, informaţia că, după alegeri, FC va deveni principalul partid de dreapta al României. Pare hilar, dacă ne gîndim că partidul lui Ungureanu are doar 30-35 de candidaţi la Senat şi Camera Deputaţilor, dintre care doar vreo 12 au cît de cît şanse să intre în Parlament, dar nu pe cifrele actuale se bizuie viitorul dreptei, ci mai ales pe promisiunile făcute în mod repetat, pe înserat, de strategul mut de la Cotroceni, care ar fi opinat nu o singură dată că PDL-ul trebuie să moară. Deja Monica Macovei, Cristian Diaconescu şi Cristian Preda şi-au lăsat sacoşele la coadă pentru viitoarea comisie de etică a FC, care va avea datoria de a tria traseiştii din PDL şi pe cei din PNL-AT (Aripa Tăriceanu), iar Blaga, care a început să simtă că va rămîne şef doar peste alde Mircea Toader şi Cristian Boureanu, a început să întrebe în toate părţile dacă, pe lîngă un fost şi un viitor preşedinte, Forţa Civică n-ar avea nevoie şi de un fost şef de vamă. Se pare că nu.

Publicat în Cațavencii, nr 43, 31 octombrie – 6 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint